Lav dit eget spiselige glimmer

Pigerne og jeg lavede spiseligt glimmer forleden. Sikken et hit. Det er jo som at være i prinsesseland! Det er så nemt og hurtigt at lave. Men også lidt farligt … Nu skal alt jo helst dekoreres med det smukke glittersukker.

xoxo Malene

Lav dit eget spiselige glimmer

Spiseligt glimmer
 • Forberedelse10 min
 • Tilberedningstid8 min
 • Samlet tid18 min

  Ingredienser

  • 1 dl sukker
  • Frugtfarve

  Sådan gør du

  1

  Hæld sukker i en lynlåspose af ca. 1 liters størrelse.

  Tilsæt farve. Jeg brugte en hættefuld af frugtfarven. Du kan bruge lidt mere, hvis farven skal være mere intens.

  Luk posen og ælt den godt, så al farven bliver fordelt i sukkeret.

  Spred sukkeret ud på et stykke bagepapir.

  Tørres i ovnen ved 70 grader i ca. 8 minutter.

  Bræk sukkeret fra hinanden og kom det tilbage i lynlåsposen.

  Sørg for at al luft er ude af posen inden du lukker den.

  Rul over posen med en kagerulle et par gange til sukkeret er blevet helt fint igen.

  Opbevar i lufttæt beholder.

  Vi har lavet dem både med frugtfarve, gelefarve og pastafarve. Der er meget lidt forskel på de forskellige farver, men personligt synes jeg, at vi fik en smule bedre resultat med frugtfarve. Det var nemmere at fordele og det glimter en smule mere.

  Hvis du også er glad for at gå i køkkenet med dine børn, vil jeg gerne invitere dig til at være med i min facebookgruppe Børnenes Maddag. Lad os inspirere og hjælpe hinanden til at få børnene med i køkkenet. Lad os lære vores børn at blive madmodige. Lad os heppe på vores egne og hinandens børn, når de finder på egne opskrifter eller tør prøve nye ingredienser.
  Børnepral er i den grad tilladt i gruppen 🙂

  Spiseligt glimmer

  Husk at gemme opskriften på Pinterest og følg gerne mine opslagstavler for meget mere inspiration.

  Børnenes-maddag-nyhedsbrev

  Vil du gerne lave mad sammen med dine børn?

  Få gode råd til de små kokke, mine bedste tips til at få madmodige børn samt nemme og inspirerende opskrifter direkte i din indbakke.
  Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så sender jeg straks mine egne børns yndlingsopskrifter.

  Jeg lover at jeg ikke spammer dig. Du kan afmelde nyhedsbrevet når som helst.

  1 kommentar til “Lav dit eget spiselige glimmer”

  1. Pingback: Snaphots fra vores halloweenfest - Helt op til månen - Halloween

  Skriv en kommentar

  You have to agree to the comment policy.

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Scroll til toppen