Luksus tunmousse med kapers og rejer

Ligesom jeg er vild med den klassiske, simple tunsalat, når jeg bare laver det til mig selv, er jeg også vild med en luksus tunmousse, når jeg har gæster.

Jeg rører moussen med kapers og rejer. Kapers giver tunmousse lidt mere kant og rejerne giver lidt luksus til en, i forvejen, super lækker ret.

xoxo Malene

Luksus tunmousse med kapers og rejer

Luksus tunmousse

Luksus tunmousse passer perfekt til frokost eller måske som en forret nytårsaften.

  • Forberedelse20 min
  • Tilberedningstid1 hr
  • Samlet tid1 hr 20 min
  • Antal pers.6

Ingredienser

  • 3 ds tun i vand
  • 100 g smør
  • 2 spsk creme fraiche
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 lille glas kapers
  • 200 g rejer
  • Salt og peber

Pynt

  • Citron
  • Tomat
  • Dild

Sådan gør du

1

Hæld vandet fra tunen.

Pisk smør, creme fraiche, mayonnaise og citronsaft sammen.

Vend tun, kapers og rejer sammen i blandingen. Læg evt. nogle af rejerne til siden og brug dem til at anrette tunmoussen.

Smag til med salt og peber.

Sæt på køl en times tid eller til dagen efter, så moussen kan sætte sig. Den smager bedst kold direkte fra køleskabet.

Servering

2

Tunmousse er ekstra indbydende hvis du portionsanretter og pynter med citron, tomat og dild.

Server med lækkert brød, fx ristet rugbrød.

Luksus tunmousse

Husk at gemme opskriften på Pinterest og følg gerne mine opslagstavler for meget mere inspiration.

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen