Måleomregner – Hvor mange gram er der i en cup?

Hvor mange gram er der i en cup? Det spørgsmål har jeg set og hørt mange gange – og også stillet mig selv et par gange. 

Og svaret! Det får du lige her.

Det kommer nemlig meget an på ingrediensen. 1 cup sukker vejer mere end 1 cup flormelis. 1 cup smør vejer mere end 1 cup sukker, så man kan ikke bare sige at 1 cup er lig med xx gram.

Jeg har derfor lavet en måleomregner, som vi har hængende på køleskabet derhjemme. Du må gerne få den, hvis du også mangler sådan en. Bare klik herunder, så kan du printe den. 

Måleomregner til amerikanske opskrifter
Del på twitter
Twitter
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email
Del på print
Print

Jeg laver meget amerikansk inspireret mad herhjemme og jeg køber mange blade og kogebøger, når vi er i USA, som jeg bruger som inspiration til mine egne opskrifter. Men i USA bruger man andre måleenheder end vi gør i Danmark og det er ikke altid nemt lige at omregne det i hovedet.

Jeg er derfor rigtig glad for måleomregneren, som giver et godt overblik. Ikke kun på vægt , men også på temperaturer, længde og volumen.

xoxo Malene

Print Halloween vendespil

Måleomregner til amerikanske opskrifter

Husk at gemme måleomregneren på Pinterest og følg gerne mine opslagstavler for meget mere inspiration.

Helt op til Månen på sociale medier

Helt op til Månen på sociale medier

Jeg er så glad for, at du har besøgt mig her på heltoptilmånen.dk og jeg håber du har fundet præcis det du søgte efter. Hvis jeg kan hjælpe med noget i forhold til opskriften eller du bare gerne vil dele en kommentar, så skriv endelig herunder.

Jeg vil gerne inspirere til lækker mad i børnefamilier og du er meget velkommen til at følge med på Instagram @mad_til_familien hvor jeg deler mine opskrifter.

På Facebook kan du finde mig på Helt op til månen – og hvis du også nyder at laver mad sammen med dine børn, er du meget velkommen i min gruppe Børnenes Maddag.

Og så er jeg selvfølgelig og på Pinterest, hvor jeg udover en masse skønne opskrifter, også deler inspiration til rejser, højtider, DIY.

2 kommentarer til “Måleomregner – Hvor mange gram er der i en cup?”

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen