Har du smagt makrelmousse? Det smager himmelsk og jeg laver det af og til, når jeg kan få fingrene i en flot nyrøget makrel. Det er en delikatesse på frokostbordet hjemme hos os i weekenderne.
Forleden holdt fiskebilen foran vores hus og gik jeg som sædvanlig helt indkøbsamok. Der er altid så meget lækkert fisk og skaldyr, at jeg ikke kan begrænse mig. Jeg købte bl.a en stor flot røget makrel, som Nat og jeg kunne få på rugbrød til frokost.
Jeg brugte halvdelen af makrellen til en lækker makrelmousse, som vi spiste på ristet rugbrød, sammen med radiser, agurk og purløg.

Du skal bruge
1/2 røget makrel
2 spsk creme fraiche
1 spsk mayonnaise
1/4 rødløg
Citronsaft
Salt og peber
Sådan laver du makrelmousse
Fjern skind og ben fra makrellen og riv kødet i mindre stykker
Bland creme fraiche og mayonnaise sammen i en skål.
Hak rødløget helt fint og bland det i skålen.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Vend makrelkødet i og server på ristet rugbrød.

Husk at du kan gemme opskriften på Pinterest, så du altid kan finde den igen. Følg gerne mine opslagstavler for meget mere inspiration til lækre frokostretter, aftensmad, dessert, kage og søde sager.
Pingback: Omelet med røget makrel til brunch - Helt op til månen
Pingback: Kartoffelsalat med røget makrel - Helt op til månen