Det er oftest mig der står for aftensmaden hjemme hos os. Mest fordi Nat altid er sent hjemme fra arbejde og fordi jeg elsker at lave mad. Men engang imellem overtager Nat køkkenet og laver lækker mad til os. En af specialiteterne er hans meatloaf, som er skøn og smagfuld.

Sidst han lavede det, fik jeg lige snappet et par hurtige billeder og bad ham om at skrive opskriften ned, så I også kan få fornøjelsen.

Nem opskrift på meatloaf - lækkert farsbrød

Du skal bruge

500 g hakket oksekød

1 medister pølse

1 æg

2 dl mælk

1 hakket løg

2 dl havregryn

1 revet gulerod

Et par champignoner i mindre stykker

1 tsk tørret oregano

1 tsk hvidløgspulver

Salt og peber

2 spsk brun farin

1 spsk sennep

2 spsk ahornsirup

1 dl ketchup

Sådan laver du meatloaf

Pres kødet fra medisterpølsen ud i en skål.

Tilsæt hakket oksekød, æg, mælk, løg, havregryn, gulerod og champignon.

Krydr med salt, peber, oregano og hvidløgspulver og rør det hele godt sammen.

Hæld farsen i et smurt ildfast fad.

Bland brun farin, sennep, ahornsirup og ketchup sammen og fordel det over farsen.

Bages ved 175 grader i en time.

Nem opskrift på meatloaf - lækkert farsbrød

Malene

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.