Mexipasta

Er du også vild med mexikansk mad? Så er mexipasta lige noget for dig. Tacos, burritos og quesadillas er regelmæssigt på bordet hjemme hos os og det smager skønt, selvom man, som mig, ikke er vild med chili. Jeg laver altid en mild version og så har vi ekstra chili, jalapenos osv ved siden af.

Vores mexipasta idé opstod en dag vi havde rester tilbage fra tacos fra dagen før. Jeg blandede det hele sammen og lavede pasta til og det smagte skønt. Nu er mexipasta en selvstændig ret hos os, som vi får lige så tit som andre mexikanske retter.

Find mine opskrifter på hjemmelavet salsa og guacamole her.

xoxo Malene

Mexipasta

Mexipasta

Maxipasta er vores bud på en mexikansk inspireret, børnevenlig hverdagsret.

  • Forberedelse5 min
  • Tilberedningstid10 min
  • Samlet tid15 min
  • Antal6 glas
  • Antal pers.6
  • KØKKEN
    • Mexikansk

Ingredienser

  • 400 g hakket oksekød
  • 1 finthakket rødløg
  • 1 rød peber i tern
  • 1 stor håndfuld frisk spinat
  • 1 pose taco spice
  • 1 glas salsa
  • 1 dl vand
  • 250 g pastaskruer
  • 200 g cheddar ost

Sådan gør du

1

Svits løget i en stor gryde i lidt olie.

Tilsæt kødet og brun det af.

Tilsæt taco spice, salsa, rød peber, spinat og vand og lad retten simre i ca. 10 minutter.

Imens koges pasta efter anvisning på pakken. 

Hæld vandet fra pastaen og kom dem i gryden med kødblandingen.

Tilsæt cheddar ost og vend det hele godt rundt.

Server med nacho chips for at tilføje lidt knas til retten.

Maxipasta

Husk at gemme opskriften på Pinterest og følg gerne mine opslagstavler for meget mere inspiration.

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen