Mini-farsbrød – smagfulde kødruller med bacon

Da jeg lavede de her mini-farsbrød, var jeg ikke helt overbevist om, at pigerne ville kunne lide dem. Men hold da op, hvor de spiste. Vi måtte rationere og dele til sidst, fordi Eva insisterede på at der skulle være én tilbage, så hun kunne få den med i sin madpakke dagen efter.

Jeg har nok ikke givet dem den credit de har fortjent, for vi arbejder jo med madmodighed herhjemme. Eva er altid ret god til at smage, mens Lea er mere tilbageholdende, hvis hun ikke ved hvad der er i maden. Men selvom man sagtens kunne se at det ikke var rent kød, så ville hun gerne smage og det faldt heldigvis lige i hendes smag.

Det er bestemt ikke sidste gang vi laver mini-farsbrød.

Mini-farsbrød

Du skal bruge

500 g hakket kalv/flæsk
1 æg
2 spsk mel
1 forårsløg
2 fed hvidløg
ca. 20 kapers
1 håndfuld spinat
100 g revet cheddar
salt og peber
8 skiver bacon

Sådan laver du mini-farsbrød

Skær forårsløget i tynde skiver.

Hak hvidløgene fint.

Hak kapers groft.

Skyl spinaten og riv det i mindre stykker.

Bland det hele godt sammen med fars, æg, mel, ost, salt og peber.

Form 8 ovale kødboller og sno en skive bacon rundt om hver.

Sæt dem på en bageplade med bapapir.

Bages i ovnen ved 200 grader i 15 minutter.

Hvis baconen ikke er sprød nok, så skru op til 225 grader de sidste par minutter.

Mini-farsbrød

Husk at gemme opskriften på Pinterest og følg gerne mine opslagstavler for meget mere inspiration.

Vil du gerne lave mad sammen med dine børn?

Få gode råd til de små kokke, mine bedste tips til at få madmodige børn samt nemme og inspirerende opskrifter direkte i din indbakke.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så sender jeg straks mine egne børns yndlingsopskrifter.

Jeg lover at jeg ikke spammer dig. Du kan afmelde nyhedsbrevet når som helst Powered by ConvertKit

6 kommentarer til “Mini-farsbrød – smagfulde kødruller med bacon”

  1. Første gang jeg lavede dem fik vi pastaskruer og tomatsovs. Sidst fik vi hasselbach kartofler med hvidløg og parmesan og en spidskålssalat. Begge dele var lækkert tilbehør <3

   1. Ann Sofie Mobeck

    Det lyder rigtigt lækkert ❤️.
    Har du noget forslag til hvad man kunne få til, som ikke er grønsager. Har en søn som ikke spiser grønsager

    1. Pasta og ris er jo næsten altid et hit hos børn. Eller hvad med et lækkert ostebrød? Du kan søge efter min opskrift på hvidløgsbrød her på bloggen. Bare lad være med at putte hvidløg i, hvis du synes det er for meget, når der også er hvidløg i farsbrødene 🙂 En æggekage kunne også være godt tilbehør.

 1. Nej, hvor er det en fin idé at lave små mini farsbrød.

  Det må jeg lege lidt med! Umiddelbart dukker lam op i mine tanker, fordi jeg virkelig har en forkærlighed for lam. Siden jeg fik serveret lam med frisk koriander i Riga, har jeg eksperimenteret med hvordan lam og koriander kan sættes sammen på forskellige måder. De klæder hinanden utroligt godt!

  1. Tak <3 Jeg glæder mig til at se hvad du får ud af det. Det er meeeeeget længe siden jeg selv har fået lam.

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen