Nemme pølsehorn til madpakken

Jeg har fyldt fryseren med pølsehorn efter Eva og jeg lavede en ordentlig portion, så der er noget til hendes madpakke. Hun elsker at få pølsehorn med og så er det dejligt nemt at tage et par stykker ud af fryseren.

Pølsehorn

Du skal bruge

3 dl lunken vand
25 g gær
2 tsk salt
2 tsk sukker
2 spsk olivenolie
100 g grahamsmel
400 g hvedemel
8 pølser

Sådan laver du pølsehorn

Rør gæren ud i vandet.

Tilsæt salt, sukker, olie og mel og ælt det godt sammen.

Lad dejen hæve 1 time et lunt sted med et rent klæde over.

Halver pølserne og del dejen op i 16 stykker.

Rul hver klump dej til en lang pølse og vikl den rundt om en halv pølse.

Læg pølsehornene på en bageplade på bagepapir og lad det hæve igen i ca. 30 minutter.

Pensl med æg.

Bages i ca. 20 minutter ved 200 grader

Pølsehorn

Vi laver altid pølsehorn uden ketchup i fordi Eva ikke bryder sig om det. Og det er jo hende der spiser de fleste af dem, fordi hun får dem med i madpakken. Til gengæld kan hun rigtig godt lide at dyppe pølehornene i en god tomatsovs.

Jeg har lavet en stor portion af samme tomatsovs, som jeg har brugt til mine populære pizzaboller. Tomatsovsen er frosset ned i små bøtter, så hun kan få en bøtte med i madpakken, hver gang den også indeholder pølsehorn.

Pølsehorn

Kom og vær med i Børnenes Maddag på Facebook og lad os inspirere og hjælpe hinanden til at få børnene med i køkkenet. Lad os lære vores børn at blive madmodige. Lad os heppe på vores egne og hinandens børn, når de finder på egne opskrifter eller tør prøve nye ingredienser.

Husk at gemme opskriften på Pinterest og følg gerne min profil for en masse god inspiration.

Vil du gerne lave mad sammen med dine børn?

Få gode råd til de små kokke, mine bedste tips til at få madmodige børn samt nemme og inspirerende opskrifter direkte i din indbakke.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så sender jeg straks mine egne børns yndlingsopskrifter.

Jeg lover at jeg ikke spammer dig. Du kan afmelde nyhedsbrevet når som helst Powered by ConvertKit

6 kommentarer til “Nemme pølsehorn til madpakken”

  1. Ej hvor er de lækre. Super luftige og ikke spor tørre, selvom de er uden ketchup – det kan mine børn nemlig heller ikke lide 🙂

  2. Pingback: Lette luftige pølsehorn - Helt op til månen - Børnenes maddag

  3. Pingback: Pirogger med oksekødsfyld - Helt op til månen - Børnenes maddag

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen