Fyldte squash er en sjov og anderledes servering, som kan give ekstra grønt i børnenes (og de voksnes) maver. Vi laver tit rodfrugtfritter eller pastaskruer ved siden af, men de kan også sagtens spises som de er, uden andet tilbehør.
Du skal bruge
4 squash
300 g hakket oksekød
1 lille løg
1 fed hvidløg
200 g champignons
1 rød peber
2 store tomater
Revet ost
Salt og peber
Smør eller olie til stegning.
Sådan laver du fyldte squash
Vask squashene grundigt og skær dem halvt over på langs.
Udhul squashene og brug evt. frugtkødet til boller eller bland det sammen med fyldet.
Skær løg, hvidløg, champignons, peberfrugt og tomater i små stykker.
Kom lidt smør eller olie på en pande og
Tilsæt kødet og brun det af.
Krydr med salt og peber og evt tørret timian, oregano eller rosmarin efter din smag.
Tilsæt grøntsager og bland det godt sammen.
Lad fyldet simre et par minutter.
Kom fyldet i de udhulede squash og top med revet ost.
Bages i ovnen i 30 minutter ved 200 grader.
Pingback: Lækker og svampet Squashkage - Helt op til månen