Jeg lavede en hvid chokolademousse til dessert i sidste uge. Og mums! den var god. Jeg er ellers ikke så vild med hvid chokolade normalt, men den her mousse er altså fantastisk dejlig blød i smagen. Den er ret sød, men med syrligt pynt, er den rigtig lækker.

Vi spiste rester dagen efter sammen med verdens bedste brownies. Det kan anbefales!

Hvid chokolademousse

Du skal bruge

200 g hvid chokolade
1/2 vaniljestang
3 æggeblommer
1 spsk flormelis
4 dl fløde

Sådan gør du

Hak chokoladen og put det i en lille skål. Hæld kogende vand i en gryde og sæt skålen ned i gryden. Når halvdelen af chokoladen er smeltet tager du den lille skål op af gryden og sætter til side.

Pisk fløden til flødeskum.

Pisk æggeblommer, flormelis og kornene fra vaniljestangen sammen til det er luftigt.

Rør rundt i chokoladen til det hele er smeltet og hæld den i æggemassen.

Tilsæt flødeskum og vend det hele sammen.

Hæld på flotte glas og sæt i køleskabet i 2-3 timer.

Pynt din chokolademousse lige inden servering. Fx. med kiwi, hindbær eller passionsfrugt.

Hvid chokolademousse

Malene

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.