Nat og jeg har bryllupsdag i dag og jeg stod op til et lækkert morgenbord, en stor buket røde roser og et sæt smukke øreringe. Jeg måtte med skam meddele, at jeg ikke havde nået at købe eller forberede noget som helst. Jeg har nærmest ikke været ude for en dør hele ugen pga. syge børn. I stedet kastede jeg mig over at lave oreo-mint kugler som kompensation.

Oreo-mint kugler

De her oreo-mint kugler er hele familiens yndlings-treat og laves med kun 5 ingredienser. Jeg overtrækker helst med hvid candy melt, fordi jeg synes det giver en renere hvid farve. Men hvid chokolade kan også sagtens bruges.

Du skal bruge

2 pk Oreo (ca. 300 g)
150 g flødeost
Lidt pebermynte olie eller ekstrakt
Candy melts eller hvid chokolade
Julestokke

Pas på med pebermynteolien. Hvis du bruger en meget koncentreret olie skal der kun få dråber i.

Oreo-mint kugler

Sådan gør du

Knus oreokiksene helt fint.

Tilsæt flødeost og pebermynteolie.

Rør det godt sammen og sæt det på køl en times tid.

Form små bolde af oreomassen. Der er til ca. 40 stk.

Smelt candy melts eller chokolade og overtræk kuglerne.

Læg dem på bagepapir og drys med knuste julestokke.

Når jeg overtrækker kuglerne, sætter jeg en kugle på en pålægsgaffel og vender kuglen rundt i mit overtræk på en ske. Jeg bruger en tandstikker til at skubbe dem af gaflen og over på bagepapir. Hvis der skulle være oreo-mint kugler, som ikke hænger helt sammen, undgår jeg at der kommer sorte krummer i alt det hvide overtræk.

Oreo-mint kugler

Resten af bryllupsdagen skal vist bruges på at underholde syge børn. Men mon ikke den står på lækker take out, at glas vin og kys under misteltenen, når pigerne er puttet i aften.

Oreo-mint kugler

Er du også vild med Oreos? Prøv min Oreo cheesecake, eller hjemmelavede cookies and cream-is

Malene

4 comments on “Opskrift på julede Oreo-mint kugler”

  1. Ved du om der er nogen dagligvare butikker som sælger candy melts? Og hvor har du købt de lyserøde julestokke? Jeg kan kun finde røde

    • Jeg har ikke set dem i nogen dagligvarebutikker desværre. Men jeg mener at Panduro har (haft) dem. Jeg køber hos specialkøbmanden eller https://nyborgs-room.com
      Jeg har brugt almindelige julestokke, men i mini-størrelse, fordi det var dem jeg lige havde. Jeg ved ikke om de er lidt lysere end de store.

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.