Opskrift på julede Oreo-mint kugler

Nat og jeg har bryllupsdag i dag og jeg stod op til et lækkert morgenbord, en stor buket røde roser og et sæt smukke øreringe. Jeg måtte med skam meddele, at jeg ikke havde nået at købe eller forberede noget som helst. Jeg har nærmest ikke været ude for en dør hele ugen pga. syge børn. I stedet kastede jeg mig over at lave oreo-mint kugler som kompensation.

Resten af bryllupsdagen skal vist bruges på at underholde syge børn. Men mon ikke den står på lækker take out, at glas vin og kys under misteltenen, når pigerne er puttet i aften.

Prøv også: Oreo cheesecake, eller hjemmelavet cookies and cream-is

xoxo Malene

Opskrift på julede Oreo-mint kugler

Oreo-mint kugler

De her oreo-mint kugler er hele familiens yndlings-treat og laves med kun 5 ingredienser. Jeg overtrækker helst med hvid candy melt, fordi jeg synes det giver en renere hvid farve. Men hvid chokolade kan også sagtens bruges.

 • Forberedelse30 min
 • Tilberedningstid1 hr
 • Samlet tid1 hr 30 min
 • Antal40 stk.

  Ingredienser

  • 2 pk Oreo (ca. 300 g)
  • 150 g flødeost
  • Lidt pebermynte olie eller ekstrakt
  • Candy melts eller hvid chokolade
  • Julestokke

  Tip

  • Pas på med pebermynteolien. Hvis du bruger en meget koncentreret olie skal der kun få dråber i.

  Sådan gør du

  1

  Knus oreokiksene helt fint.

  Tilsæt flødeost og pebermynteolie.

  Rør det godt sammen og sæt det på køl en times tid.

  Form små bolde af oreomassen. Der er til ca. 40 stk.

  Smelt candy melts eller chokolade og overtræk kuglerne.

  Læg dem på bagepapir og drys med knuste julestokke.

  Når jeg overtrækker kuglerne, sætter jeg en kugle på en pålægsgaffel og vender kuglen rundt i mit overtræk på en ske. Jeg bruger en tandstikker til at skubbe dem af gaflen og over på bagepapir. Hvis der skulle være oreo-mint kugler, som ikke hænger helt sammen, undgår jeg at der kommer sorte krummer i alt det hvide overtræk.

  Oreo-mint kugler

  Husk at gemme opskriften på Pinterest og følg gerne mine opslagstavler for meget mere inspiration.

  5 kommentarer til “Opskrift på julede Oreo-mint kugler”

  1. Ved du om der er nogen dagligvare butikker som sælger candy melts? Og hvor har du købt de lyserøde julestokke? Jeg kan kun finde røde

   1. Jeg har ikke set dem i nogen dagligvarebutikker desværre. Men jeg mener at Panduro har (haft) dem. Jeg køber hos specialkøbmanden eller https://nyborgs-room.com
    Jeg har brugt almindelige julestokke, men i mini-størrelse, fordi det var dem jeg lige havde. Jeg ved ikke om de er lidt lysere end de store.

  2. Pingback: Opskrift på skønne karamelkugler - Helt op til månen - Børnenes maddag

  3. Pingback: Skøn Oreo og jordbær cheesecake - Helt op til månen -

  4. Pingback: Den allerbedste opskrift på Klejner - Helt op til månen

  Skriv en kommentar

  You have to agree to the comment policy.

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Scroll til toppen