Nat har lavet denne pastasalat nogle gange nu og det er den bedste pastasalat jeg har smagt. Den er så lækker og blød i smag og konsistens, at man får lyst til mere. Jeg kan sagtens spise den som et måltid i sig selv, men vi plejer at spise det som tilbehør til kød som koteletter eller kyllingelår.

Pastasalat

Du skal bruge

250 g pasta penne
500 gram kogt skinke i strimler eller tern
1 stor rød peber, skåret i tern
1 stor grøn peber, skåret i tern
1 stort hakket rødløg
15 små syltede agurker, inklusive væden
10-12 cherrytomater
2 dl mayonnaise
1 dl creme fraiche
2 tsk oksebouillon granulat
1 tsk vineddike
1/2 tsk salt
et drys sort peber
2 fed knust hvidløg

Pastasalat

Sådan gør du

Kog pastapennene efter anvisningen på pakken og lad den dryppe af.

Bland mayonnaise, creme fraiche, vinedddike, hvidløg, salt og peber samt lidt af væden fra de syltede agurker sammen i en stor skål.

Tilsæt de øvrige ingredienser og vend det godt sammen og sæt det på køl.

Denne pastasalat smager allerbedst dagen efter, når alle smage har fået lov til at blande sig.

Tag pastasalaten ud af køleskabet en halv times tid før den skal serveres, så den ikke er for kold.

Malene

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.