Broccolisalat er noget af det bedste jeg ved som tilbehør til kød. Og det tager ingen tid at lave med denne nemme opskrift. Jeg elsker at der er en masse blandede smagsoplevelser i en enkelt mundfuld.
Vi spiste broccolisalat i går med smagsfulde kyllingefrikadeller bagt i ovnen.
Du skal bruge:
1 broccoli
1 lille rødløg
1 håndfuld tørrede tranebær
4 skiver sprødstegt bacon
1 spsk mayonnaise eller Miracle Whip
1 spsk rød balsamico
Sådan laver du broccolisalat:
Rør mayonnaise og balsamico sammen i en skål.
Del broccolien i små buketter. Jeg overhælder dem altid med kogende vand og lader dem stå et par minutter.
Hak rødløget fint.
Læg baconen mellem to stykker køkkenrulle og giv dem 2 minutter i microovnen til den er sprød.
Knæk baconen i mindre stykker.
Kom broccoli, løg, bacon og tranebær i skålen med dressing og vend rundt.
Uhm, jeg ELSKER også broccolisalat. Det kan spises til næsten alt slags kød 😀
God dag til dig og dine.
Kærlig hilsen Katrine
Det kan den nemlig Tak Katrine. God dag til jer også <3
Fik du mit kommentarsvar? Jeg håber det virker
Pingback: Indbagt kyllingefilet med skinke og ost - Helt op til månen