Forleden blev vores aftensmad til spaghettikage, carbonara-style. Mums, hvor blev det lækkert. Det smager nøjagtig som spaghetti carbonara, men det er selvfølgelig noget mere fast i konsistensen. ‘Kagen’ blev bagt i en springform og så skåret ud i lagkagestykker.

Det var sjovt at servere aftensmaden lidt anderledes for pigerne. De synes det var alletiders, at vi skulle have sådan en kage til aftensmad. Det var ihvertfald et hit og jeg skal helt sikkert lave spaghettikage igen. Måske med noget kylling og broccoli, eller noget i DENNE HER stil. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Opskrift på spaghettikage. Spaghetti Carbonara på en ny, nem, anderledes måde

Du skal bruge

300 g spaghetti

200 g bacon eller skinke

Lidt olie

100 g revet parmesan

3 æg

250 ml piskefløde

Salt og peber

Sådan laver du en spaghettikage

Kog spaghettien efter anvisning på pakken, hæld vandet fra og lad det køle lidt af.

Steg bacontern. Hvis du bruger skinketern, så skal de bare være som de er.

Smør en springform med olie i et tyndt lag og drys halvdelen af parmesanen over olien.

Kom spaghetti og bacon/skinke i springformen.

Pisk æg og fløde sammen.

Tilsæt salt og peber og resten af parmesanen.

Hæld æggemassen over spaghettien.

Bages i ovnen ved 175 grader i ca. 35 minutter.

Opskrift på spaghettikage. Spaghetti Carbonara på en ny, nem, anderledes måde

Husk at gemme opskrift på Pinterest, så du altid kan finde den igen. Og følg gerne mine opslagtavler for meget mere inspiration.

Malene

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.