Opskrift på spaghettikage

Opskrift på spaghettikage. Spaghetti Carbonara på en ny, nem, anderledes måde

Du skal bruge

300 g spaghetti

200 g bacon eller skinke

Lidt olie

100 g revet parmesan

3 æg

250 ml piskefløde

Salt og peber

Sådan laver du en spaghettikage

Kog spaghettien efter anvisning på pakken, hæld vandet fra og lad det køle lidt af.

Steg bacontern. Hvis du bruger skinketern, så skal de bare være som de er.

Smør en springform med olie i et tyndt lag og drys halvdelen af parmesanen over olien.

Kom spaghetti og bacon/skinke i springformen.

Pisk æg og fløde sammen.

Tilsæt salt og peber og resten af parmesanen.

Hæld æggemassen over spaghettien.

Bages i ovnen ved 175 grader i ca. 35 minutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *