Du skal bruge
4 kyllingebrystfileter
1 æg
Ca. 1 dl. pankorasp
Ca. 1 dl. revet parmesan
Salt og peber
1 ds. hakkede tomater
1 revet gulerod
1 lille løg
1 fed hvidløg
Sådan laver du parmesan-paneret kyllingebryst
Slå et æg ud i en dyb tallerken og mix det med en gaffel.
Bland pankorasp og parmesan i en anden dyb tallerken.
Vend kyllingebrysterne i ægget og derefter i raspblandingen.
Steg kyllingebrysterne i smør eller olie i ca. 3 minutter på hver side.
Drys med salt og peber.
Imens kyllingebrysterne steger, kan du lave tomatsovsen.
Hak løg og hvidløg fint og hæld det i en gryde med de hakkede tomater og gulerod.
Kog det op og lad det simre i 5 minutter. Sovsen kan evt blendes.
Hæld sovsen i et ildfast fad og læg kyllingebrysterne ovenpå.
Stil fadet i ovnen ved 180 grader i ca. 30 minutter indtil kyllingebrysterne er gennemstegte.