Parmesan-paneret kyllingebryst med tomatsovs

Parmesan-paneret kyllingebryst

Parmesan-paneret kyllingebryst

Du skal bruge

4 kyllingebrystfileter
1 æg
Ca. 1 dl. pankorasp
Ca. 1 dl. revet parmesan
Salt og peber
1 ds. hakkede tomater
1 revet gulerod
1 lille løg
1 fed hvidløg

Parmesan-paneret kyllingebryst

Sådan laver du parmesan-paneret kyllingebryst

Slå et æg ud i en dyb tallerken og mix det med en gaffel.

Bland pankorasp og parmesan i en anden dyb tallerken.

Vend kyllingebrysterne i ægget og derefter i raspblandingen.

Steg kyllingebrysterne i smør eller olie i ca. 3 minutter på hver side.

Drys med salt og peber.

Imens kyllingebrysterne steger, kan du lave tomatsovsen.

Hak løg og hvidløg fint og hæld det i en gryde med de hakkede tomater og gulerod.

Kog det op og lad det simre i 5 minutter. Sovsen kan evt blendes.

Hæld sovsen i et ildfast fad og læg kyllingebrysterne ovenpå.

Stil fadet i ovnen ved 180 grader i ca. 30 minutter indtil kyllingebrysterne er gennemstegte.

Parmesan-paneret kyllingebryst

Parmesan-paneret kyllingebryst

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *