Kylling er altid et hit hjemme hos os og parmesan-paneret kyllingebryst er ingen undtagelse. Jeg plejer at servere det med ris og broccoli eller grønne bønner og pigerne er vilde med det. Kyllingen får lækker smag fra parmesanen og en skøn sprødhed fra pankoraspen, samtidig med at den forbliver saftig og mør.

Parmesan-paneret kyllingebryst

Du skal bruge

4 kyllingebrystfileter
1 æg
Ca. 1 dl. pankorasp
Ca. 1 dl. revet parmesan
Salt og peber
1 ds. hakkede tomater
1 revet gulerod
1 lille løg
1 fed hvidløg

Parmesan-paneret kyllingebryst

Sådan laver du parmesan-paneret kyllingebryst

Slå et æg ud i en dyb tallerken og mix det med en gaffel.

Bland pankorasp og parmesan i en anden dyb tallerken.

Vend kyllingebrysterne i ægget og derefter i raspblandingen.

Steg kyllingebrysterne i smør eller olie i ca. 3 minutter på hver side.

Drys med salt og peber.

Imens kyllingebrysterne steger, kan du lave tomatsovsen.

Hak løg og hvidløg fint og hæld det i en gryde med de hakkede tomater og gulerod.

Kog det op og lad det simre i 5 minutter. Sovsen kan evt blendes.

Hæld sovsen i et ildfast fad og læg kyllingebrysterne ovenpå.

Stil fadet i ovnen ved 180 grader i ca. 30 minutter indtil kyllingebrysterne er gennemstegte.

Parmesan-paneret kyllingebryst

Parmesan-paneret kyllingebryst

GemGem

Malene

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.