Eva har været i køkkenet og lave pizzasnegle til sin madpakke. Vi har brugt den samme nemme dej, som vi bruger når pigerne laver pizza og calzone og Eva er efterhånden helt fortrolig med den. Den er altså også super nem.

Pizzasnegle

Du skal bruge

Dej
25 g gær
3 dl. vand
1 tsk sukker
1 tsk salt
2 spsk olivenolie
500 g Tipo00 mel – almindelig hvedemel kan også bruges.

Fyld
1/2 – 1 dl. tomatsovs – fx denne nemme hjemmelavede tomatsovs
200 g revet ost
1 kogt eller stegt kyllingebryst i tynde skiver – eller 1 pakke kyllingepålæg
Evt. lidt tørret oregano eller basilikum
1 æg til pensling

Sådan laver du pizzasnegle

Rør gæren ud i vand.

Tilsæt resten og ælt det godt igennem.

Lad dejen hæve et lunt sted i 45 minutter.

Rul dejen ud i en stor firkant.

Smør tomatsovs på dejen. Lad et par centimeter af kanten længst væk fra dig være uden fyld.

Fordel osten ovenpå sovsen.

Læg kyllingestykkerne på.

Drys med krydderurter.

Rul dejen stramt i en lang pølse, startende fra kanten nærmest dig selv.

Skær pølsen i skiver af ca. 1,5 cm.

Læg skiverne på bagepapir på en bageplade.

Slå ægget ud i en kom og rør godt rundt med en gaffel. Pensl på pizzasneglene.

Bages ved 180 grader i 25 minutter

Pizzasnegle

Kan du også lide at lave mad sammen med dine børn? Kom og vær med i Børnenes Maddag på Facebook og lad os inspirere hinanden til at få børnene med ud i køkkenet.

Pizzasnegle

Husk at gemme opskriften på Pinterest. Følg også gerne min opslagstavler for meget mere inspiration.

Vil du gerne lave mad sammen med dine børn?

Få gode råd til de små kokke, mine bedste tips til at få madmodige børn samt nemme og inspirerende opskrifter direkte i din indbakke.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så sender jeg straks mine egne børns yndlingsopskrifter.

Jeg lover at jeg ikke spammer dig. Du kan afmelde nyhedsbrevet når som helst Powered by ConvertKit

Malene

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.