Print selv – Madplan og ugeplan

Da jeg viste vores nye køkken frem (som du kan se LIGE HER), var der nogen der spottede vores madplan og ugeplan i vores planlægningshjørne og jeg har fået et par mails fra søde piger, der spørger hvor de er fra. Faktisk er de selv-designede og meget enkle, men jeg vil selvfølgelig gerne dele dem med jer.

Ugeplan

Ugeplan

Jeg har et stort planlægningsgen og jeg elsker at have visuelt overblik over vores tid. For mig er det beroligende at vide hvad aftensmaden består af, så jeg ikke skal stresse over at finde på menuen og købe ind hver dag. Jeg synes, at de her prints hjælper med at give et rigtig fint overblik og så er det en virkelig billig løsning. Rammerne koster 16 kr og så koster det to stykker papir om ugen. Både madplan og ugeplan fylder en A4-side. Jeg har brugt DE HER rammer fra Ikea. Jeg har taget glasset ud, så det er nemt at sætte planen fast under kanten og de er lige til at skrive på.

*****

Du kan finde alle mine print-selv-skabeloner ved at KLIKKE HER eller bruge menuen i toppen 

*****

Hvis du også vil have en kopi, kan du få dem lige herunder. Bare klik på teksten og print. Jeg har lavet dem i flere farver, så du kan printe dem der passer til dig. Eller du kan skrifte mellem farverne, som vi gør hos os.

Ugeplan, blå    Madplan, blå

Ugeplan, grøn     Madplan, grøn

Ugeplan og madplan

Ugeplan, lyserød     Madplan, lyserød

Ugeplan og madplan

 

Jeg har oprettet et arkiv til at de madplaner, ugeplaner og andre print-selv skabeloner, som jeg har lavet. Du kan finde dem i menuen i toppen af siden. God fornøjelse

7 kommentarer til “Print selv – Madplan og ugeplan”

  1. Pingback: Print selv ugeplan - med fokus på taknemmelighed - Helt op til månen

    1. Dét var godt nok smart! Jeg havde ikke tænkt, at man kunne bruge whiteboard pen på glasset. Det skal jeg lige huske, når jeg har brugt den stak jeg har printet 🙂 1000 tak for tippet. Kh. Malene

  2. Pingback: Nye skabeloner til madplaner og ugeplaner - Helt op til månen

  3. Pingback: Gratis Print selv familiekalender 2020 - Helt op til månen

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen