Pulled chicken med coleslaw
Den originale og helt rigtige måde at spise både pulled pork og pulled chicken på, er i en lun burgerbolle sammen med coleslaw. Det er en skøn sandwich og fungere både fint til aftensmad og i madpakken.
- Forberedelse10 min
- Tilberedningstid3 hr
- Samlet tid3 hr 10 min
- Antal pers.4
- Trækketid3 timer
- KØKKEN
- Amerikansk
Ingredienser
- 1 spsk brun farin
- 1 tsk dijon sennep
- 1 tsk paprika
- 1 tsk oregano
- Salt og peber
- 4 kyllingebrystfileter
- 1 dl hønsebouillon
- 1 tsk tomatpure
Sådan gør du
1Hæld brun farin, sennep, paprika, oregano, salt og peber i en frysepose.
Ælt posen for at blande det sammen.
Læg kyllingefileter i posen, tryk luften ud og slå en knude.
Ælt igen hele posen, så marinaden bliver fordelt over alle kyllingestykker.
Læg posen i køleskabet i mindst 3 timer, men gerne op til et døgn.
Bland bouillon og tomatpure og hæld det i et ildfast fad.
Læg kyllingestykkerne oven på og dæk fadet med stanniol.
Sæt fadet i ovnen ved 125 grader i 3 timer.
Når det er færdigt, river du kødet fra hinanden med to gafler.
Brug også pulled chicken i salater, pastasalater, tacos, enchilada