Pulled chicken med coleslaw

Du har sikkert smagt pulled pork før? Lækkert ik? Vi er vilde med det herhjemme, men det er ret tidskrævende, så jeg har i stedet prøvet at lave pulled chicken. Det smager næsten af det samme – bedre i nogens øjne – og er meget hurtigere at lave.

Første gang jeg lavede pulled pork, var dengang Eva var en lille baby. Det passede med at stegen skulle i ovnen, da jeg alligevel skulle op og give hende mad midt om natten, så den kunne være klar til aftensmad. Det er nok grunden til at jeg ikke får lavet det så ofte.

Pulled chicken skal kun i ovnen i 3 timer, så det er så meget nemmere at gå til.

xoxo Malene

Pulled chicken med coleslaw

Pulled chicken

Den originale og helt rigtige måde at spise både pulled pork og pulled chicken på, er i en lun burgerbolle sammen med coleslaw. Det er en skøn sandwich og fungere både fint til aftensmad og i madpakken.

 • Forberedelse10 min
 • Tilberedningstid3 hr
 • Samlet tid3 hr 10 min
 • Antal pers.4
 • Trækketid3 timer
 • KØKKEN
  • Amerikansk

Ingredienser

 • 1 spsk brun farin
 • 1 tsk dijon sennep
 • 1 tsk paprika
 • 1 tsk oregano
 • Salt og peber
 • 4 kyllingebrystfileter
 • 1 dl hønsebouillon
 • 1 tsk tomatpure

Sådan gør du

1

Hæld brun farin, sennep, paprika, oregano, salt og peber i en frysepose.

Ælt posen for at blande det sammen.

Læg kyllingefileter i posen, tryk luften ud og slå en knude.

Ælt igen hele posen, så marinaden bliver fordelt over alle kyllingestykker.

Læg posen i køleskabet i mindst 3 timer, men gerne op til et døgn.

Bland bouillon og tomatpure og hæld det i et ildfast fad.

Læg kyllingestykkerne oven på og dæk fadet med stanniol.

Sæt fadet i ovnen ved 125 grader i 3 timer.

Når det er færdigt, river du kødet fra hinanden med to gafler.

Brug også pulled chicken i salater, pastasalater, tacos, enchilada

Helt op til Månen på sociale medier

Helt op til Månen på sociale medier

Jeg er så glad for, at du har besøgt mig her på heltoptilmånen.dk og jeg håber du har fundet præcis det du søgte efter. Hvis jeg kan hjælpe med noget i forhold til opskriften eller du bare gerne vil dele en kommentar, så skriv endelig herunder.

Jeg vil gerne inspirere til lækker mad i børnefamilier og du er meget velkommen til at følge med på Instagram @mad_til_familien hvor jeg deler mine opskrifter.

På Facebook kan du finde mig på Helt op til månen – og hvis du også nyder at laver mad sammen med dine børn, er du meget velkommen i min gruppe Børnenes Maddag.

Og så er jeg selvfølgelig og på Pinterest, hvor jeg udover en masse skønne opskrifter, også deler inspiration til rejser, højtider, DIY.

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen