Red velvet cupcakes
De fløjlsbløde red velvet cupcakes er perfekte som dessert til Valentines Day til den/dem du elsker.
- Forberedelse10 min
- Tilberedningstid20 min
- Samlet tid30 min
- Antal12 tsk
Ingredienser
- 50 g smør
- 250 g sukker
- 4 æg
- 2 dl mælk
- 2 spsk rød frugtfarve
- 300 g mel
- 4 spsk kakaopulver
- 2 tsk vaniljesukker
- 2 tsk salt
- 2 tsk æblecidereddike
- 2 tsk bagepulver
Frosting
- 200 g blødt smør
- 400 g flormelis
- 2 spsk citronsaft
- 1 tsk vaniljesukker
- 200 g flødeost
- 1 tsk maizena majsstivelse
Sådan gør du
1Pisk smør og sukker til det er lyst og luftigt.
Tilsæt æggene et ad gangen.
Tilsæt mælk og frugtfarve og pisk igen.
Bland mel, kakao, vaniljesukker og salt i en skål og sigt det ned i æggeblandingen og vend rundt.
Rør æblecidereddike og bagepulver sammen i en lille skål og vend det i dejen med det samme, når det bruser op.
Fordel dejen i 12 muffinforme.
Bages ved 200 grader i 20 minutter
Frosting
2Pisk smør og flormelis lyst og luftigt
Tilsæt citronsaft, vaniljesukker og maizena.
Pisk til sidst flødeosten sammen med smørblandingen