Rugbrødschips med avokadodip er en sindsyg lækker og sund snack til enten en eftermiddag efter børnehave, en fredag aften i sofaen eller sammen med velkomstdrinks, når man har gæster.

Rugbrødschips avokadodip

Rugbrødschips

Skær et softkernerugbrød i tynde skiver. Det er nemmest, hvis det lige har været en tur i fryseren først.

Skær skiverne i mindre trekanter og læg dem på bagepapir på en bageplade.

Dryp med lidt olivenolie og drys flagesalt over.

Sæt den i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter til de er blevet sprøde.

Lad dem køle af og opbevar dem i en lufttæt beholder.

Rugbrødschips avokadodip

 

Rugbrødschips avokadodip

Avokado-ærtedip

Du skal bruge:

3 modne avokadoer
1,5 dl ærter
2 fed hvidløg
2 spsk citronsaft
Salt og peber

Sådan gør du:

Hvis du bruger frosne ærter, så hæld dem over med kogende vand og lad dem stå et par minutter.

Blend avokado, ærter og hvidløg sammen.

Smag til med citronsaft og salt og peber.

Dippen er bedst hvis den serveres straks, da den mister farve og bliver brunlig.

Rugbrødschips avokadodip

Malene

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.