Farvede popcorn

Farvede popcorn er et hit til enhver børnefest eller festlig hverdag. Og de kan laves i lige den farve som passer til festens tema og barnets ønske.

Jeg bruger chokolade til at farve popcorn med og det er et hit hos børnene. I USA (og sikkert mange andre steder) kan man få popcorn i alverdens forskellige smagsvarianter. Selv foretrækker jeg de klassiske saltede popcorn, gerne med smør på. Men med chokolade på, kan de også gå an.

Farvede popcorn

Farvede popcorn

Det skal du bruge:

Majskerner
Olie
Hvid chokolade
Pulverfarve

Du kan bruge Candy Melts i stedet for selv at farve chokoladen, men de er lidt dyrere.

Sådan gør du:

Varm olien i en gryde og hæld majskernerne i gryden.

Ryst gryden mens kernerne popper og HUSK at bruge låg.

Bred de poppede popcorn ud på en bageplade med bagepapir og lad dem køle af.

Smelt chokoladen i vandbad.

Tilsæt den ønskede farve.

Hæld chokoladen over popcornene.

Når chokoladen er stivnet, kan du skille popcornene fra hinanden.

Læg dem i en skål eller i fryseposer og opbevar dem kølig indtil de skal serveres.

Hvis det skal være rigtigt festligt kan du drysse lidt spiseligt glimmer på. Så er der i hvert fald lagt op til en festlig aften. Glimmer kan fx købes hos Specialkøbmanden.

Farvede popcorn

Malene

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.