Spaghetti med kødsovs er en klassiker til børn. Jeg tror ikke jeg har hørt om nogen, som ikke bryder sig om det og det er derfor et sikkert og nemt valg, hvis børnenes har venner på besøg, som skal spise med eller hvis du skal lave mad til mange.
Eva har lavet dagens ret helt på egen hånd (Næsten… ;-)) Jeg har fortalt hvornår ingredienserne skal i gryden og jeg har hældt vandet fra spaghettien)
Du skal bruge
1 løg
Smør eller olie (svarende til ca. 1 spsk)
500 g hakket oksekød
Salt og peber
1 ds. hakkede tomater
1 glas champignoner
1 ds. cocktailpølser
Ca. 1 dl. madlavningsfløde
400 g spaghetti
Drys: revet mozarella eller parmesan og lidt krydderurter
Sådan laver du spaghetti med kødsovs
Skær løget i små tern.
Varm olie eller smør i en gryde og steg løgene til de er blanke.
Tilsæt hakket oksekød og lad det tage lidt farve.
Krudt med salt og peber.
Tilsæt tomater, champignon og cocktailpølser. Der må gerne komme lidt væde fra champignon og pølser med i gryden.
Læg låg på og skru ned til middelvarme.
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
Lige inden spaghettien er færdig tilsætter du lidt fløde til kødsovsen og lader det koge op.
Smag til med salt og peber og server med revet ost og gerne et drys af krydderurter.
Følg med på facebook, hvor jeg lægger links op, hver gang jeg har udgivet et nyt blogindlæg.
Husk at gemme opskriften på Pinterest, så du hurtigt kan finde den igen. Følg også gerne min profil for mere inspiration.
Vil du gerne lave mad sammen med dine børn?
Få gode råd til de små kokke, mine bedste tips til at få madmodige børn samt nemme og inspirerende opskrifter direkte i din indbakke.
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så sender jeg straks mine egne børns yndlingsopskrifter.
Pingback: Den nemmeste pizzadej - Helt op til månen
Pingback: Calzone med spaghetti og kødsovs - Helt op til månen