Tarteletter har altid været en af Evas absolutte yndlingsretter. Hvis det stod til hende så fik vi det mindst en gang om ugen. Hun har dog stadig lidt svært ved at høre forskel på tarteletter og koteletter, så jeg har skuffet hende mange gange, når hun har spurgt, hvad vi skulle have til aftens og hun har glædet sig hele dagen til tarteletter og så var det bare koteletter. Ikke fordi hun ikke kan lide koteletter, men fordi hun havde forventet noget andet. Så nu spørger hun altid om det er den, hvor man kan spise skålene eller den hvor det bare er kød.

Tarteletter med høns i asparges

Vi har lavet tarteletter med alle mulige slags fyld i, men den mest populære er den med kylling og asparges og her får du vores super nemme opskrift.

Du skal bruge

2 kyllingebrystfileter
1 boullionterning
50 g smør
2 spsk mel
1 ds asparges
1 glas champignons

Sådan laver du tarteletter med kylling og asparges

Kog kyllingestykkerne i vand tilsat boullionterning til de er møre.

Tag kyllingen op af vandet og skær dem i mindre tern. Du skal ikke kassere vandet, da det skal bruges til sovsen.

Lav en opbagt sovs med kogevandet fra kyllingen og væden fra asparges og champignons. Sovsen må gerne være god tyk, så den ikke flyder ud i tarteletterne. Fremgangmåden til opbagt sovs kommer her:

Smelt smøret i en gryde.

Tilsæt mel og pisk med en piskeris.

Tilsæt væde en lille smule ad gangen og pisk løs, så sovsen samler sig inden der kommer mere væde i.

Fortsæt til sovsen har den ønskede tykkelse.

Smag evt til med salt og peber.

Tilsæt kyllingestykker, asparges og champignons og lav sovsen simre, mens du varmer tarteletterne.

Tarteletterne varmes efter anvisning på pakken. Oftest kun 5-10 minutter.

Tarteletter med høns i asparges

Vil du gerne lave mad sammen med dine børn?

Få gode råd til de små kokke, mine bedste tips til at få madmodige børn samt nemme og inspirerende opskrifter direkte i din indbakke.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så sender jeg straks mine egne børns yndlingsopskrifter.

Jeg lover at jeg ikke spammer dig. Du kan afmelde nyhedsbrevet når som helst Powered by ConvertKit

Malene

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.