Virkelig nemme hjemmelavede pitabrød

Pitabrød er virkelig nemme at lave selv og hitter både til frokost, aftensmad og i madpakken. Jeg elsker at fyldet kan varieres efter det man lige har til rådighed eller har lyst til den dag.

Mit egen yndlingsfyld er rejer, æg og selvfølgelig masser af grøntsager. Men vi bruger også tit kylling, hakket oksekød eller noget spicy oksekød i tynde skiver. De her pitabrød er super nemme at lave og smager fantastisk. Mange gange bedre end de købte.

xoxo Malene

Virkelig nemme hjemmelavede pitabrød

Hjemmelavede pitabrød
  • Forberedelse10 min
  • Tilberedningstid8 min
  • Samlet tid18 min
  • Antal8 stk
  • Hævetid1 time 10 min

    Ingredienser

    • 3 1/2 dl lunkent vand
    • 25 gram gær
    • 1 tsk groft salt
    • 500 g TIPO00 hvedemel (Du kan også bruge almindeligt hvedemel, eller en grovere type)

    Sådan gør du

    1

    Opløs gæren i det lunkne vand.

    Tilsæt salt.

    Tilsæt mel lidt efter lidt og ælt det rigtigt godt sammen.

    Lad dejen hæve et lunt sted i en time.

    Del dejen i 8 stykker og tril dem til boller.

    Rul hver bolle ud til en cirkel på ca. 1/2 cm tykkelse.

    Lad dem hæve i ca. 10 minutter.

    Bages ved 250 grader i 5-8 minutter – hold øje med at de ikke bliver for hårde.

    Skriv en kommentar

    You have to agree to the comment policy.

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Scroll til toppen