Zombie indvolde – Halloweenkage

zombie indvolde

Zombie indvolde - Halloweenkage
Eva med Zombie indvolde - Halloweenkage

Du skal bruge

1 dl mælk

50 g gær

100 g smeltet afkølet smør

1 æg

1/2 tsk rød pastafarve

300 g mel

1/2 tsk usødet kakaopulver

1 spsk sukker

1 tsk salt

Fyld

100 g smør

100 g brun farin

1 spsk kanel

Glasur

Flormelis

Vand

Rød pastafarve

“Blod”

2 tsk glukosesirup

1 nip kakaopulver

2-3 dråber rød pastafarve

Zombie indvolde - Halloweenkage

Sådan laver du zombie indvolde

Lun mælken og røren gæren ud i den.

Tilsæt smør, æg og pastafarve og rør godt sammen.

Bland mel, kakao, salt og sukker og ælt det hele sammen.

Sæt det et lunt sted med et rent klæde over og lad dejen hæve i en time.

Bland smør, farin og kanel sammen i en skål.

Rul dejen ud i en stor rektangel.

Smør fyldet på og rul let henover med kagerullen, evt. med bagepapir imellem.

Rul dejen sammen til en lang pølse og skær den i skiver af forskellig størrelse.

Rul hvert stykke ud igen og fold på den lange led.

Læg dem i et ildfast fad, så det ligner tarme og indvolde.

Lad kagen hæve i 30 minutter et lunt sted.

Bages ved 180 grader i 20 minutter. Lad kagen køle af derefter.

Lav en smule tynd glasur af vand, flormelis og rød farve og pensl det på kagen for at få det glatte og let slimede look.

Bland glukosesirup, kakao og rød farve og dryp det sporadisk på kagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *