Bagte kullernuggets, paneret med cornflakes
Tag børnene med i køkkenet. Børn helt ned til 2-3 år kan sagtens være med til at dyppe fisken i mel, æg og cornflakes.
- Forberedelse10 min
- Tilberedningstid15 min
- Samlet tid25 min
- Antal pers.4
Ingredienser
- 500 g kullerfilet, eller anden lys fisk
- 2 dl mel
- 2 æg
- 150 g cornflakes, fx. AllBran – det er vigtigt at de ikke er sødet.
- Salt og peber
Sådan gør du
1Sørg for at fisken er helt renset for skind og ben.
Skær den i aflange stykker.
Kom mel, pisket æg og knuste cornflakes i hver sin dybe tallerken.
Bland salt og peber i melet eller drys fisken med salt og peber inden du vender i mel.
Vend fiskestykkerne i mel, derefter i æg og til sidst i knuste cornflakes.
Læg stykkerne på bagepapir på en bageplade og bag dem ved 180 grader i ca. 15 minutter.
Serveres evt. sammen med hasselbach kartofler med hvidløg og parmesan