Bagte kullernuggets, paneret med cornflakes

Bagte kullernuggets

Bagte kullernuggets, paneret med cornflakes

Bagte kullernuggets

Tag børnene med i køkkenet. Børn helt ned til 2-3 år kan sagtens være med til at dyppe fisken i mel, æg og cornflakes.

  • Forberedelse10 min
  • Tilberedningstid15 min
  • Samlet tid25 min
  • Antal pers.4

    Ingredienser

    • 500 g kullerfilet, eller anden lys fisk
    • 2 dl mel
    • 2 æg
    • 150 g cornflakes, fx. AllBran – det er vigtigt at de ikke er sødet.
    • Salt og peber

    Sådan gør du

    1

    Sørg for at fisken er helt renset for skind og ben.

    Skær den i aflange stykker.

    Kom mel, pisket æg og knuste cornflakes i hver sin dybe tallerken.

    Bland salt og peber i melet eller drys fisken med salt og peber inden du vender i mel.

    Vend fiskestykkerne i mel, derefter i æg og til sidst i knuste cornflakes.

    Læg stykkerne på bagepapir på en bageplade og bag dem ved 180 grader i ca. 15 minutter.

    Serveres evt. sammen med hasselbach kartofler med hvidløg og parmesan 

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *