Lige nu har vi både rabarber og hindbær i haven, så det er jo oplagt at lave en skøn portion crumble. Den lune crumble smager fantastisk med en kugle is eller lidt creme fraiche på toppen. Prøv fx min opskrift på cookies and cream Oreo-is.

Rabarber-hindbær crumble

Du skal bruge

200 g sukker
3 spsk mel
200 g friske hindbær
5 lange stænger rabarber
125 g mel
175 g brun farin
80 g havregryn
150 g smør

Sådan laver du rabarber-hindbær crumble

Skær rabarberne ud i stykker af ca. 2 cm.

Bland rabarber, hindbær, sukker og 3 spsk mel og spred det ud i en 25×35 cm bradepande.

Rør resten af ingredienserne sammen  og drys det ud over rabarber/hindbær-blandingen.

Bages i 45 minutter ved 190 grader til toppen er sprød.

Rabarber-hindbær crumble

GemGem

Malene

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.