Crumble med rabarber og hindbær

Har du ikke prøvet en lækker crunchy crumble med rabarber og hindbær endnu, så skynd dig at få den lavet. Jeg lover at du vil elske det!

Lige nu har vi både rabarber og hindbær i haven, så det er jo oplagt at lave en skøn portion crumble. Vi er alle fire vilde med dem søde, sure, knasende dessert, som er allerbedst, når den lige er kommet ud af ovnen. Og den smager skønt sammen med en god flødeis.

Prøv min opskrift på cookies and cream Oreo-is.

xoxo Malene

Crumble med rabarber og hindbær

Rabarber-hindbær crumble

Den lune crumble med rabarber og hindbær smager fantastisk med en kugle is eller lidt creme fraiche på toppen.

  • Forberedelse10 min
  • Tilberedningstid45 min
  • Samlet tid55 min
  • Antal pers.8
  • KØKKEN
    • Amerikansk
  • VELEGNET SOM

Ingredienser

  • 200 g sukker
  • 3 spsk mel
  • 200 g friske hindbær
  • 5 lange stænger rabarber
  • 125 g mel
  • 175 g brun farin
  • 80 g havregryn
  • 150 g smør

Sådan gør du

1

Skær rabarberne ud i stykker af ca. 2 cm.

Bland rabarber, hindbær, sukker og 3 spsk mel og spred det ud i en 25×35 cm bradepande.

Rør resten af ingredienserne sammen  og drys det ud over rabarber/hindbær-blandingen.

Bages i 45 minutter ved 190 grader til toppen er sprød.

crumble med rabarber og hindbær

Husk at gemme opskriften på Pinterest og følg gerne mine opslagstavler for meget mere inspiration.

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen