Brownies er altid et hit, når man skal servere noget lækkert. Her i huset er vi ihvertfald vilde med dem. Der findes rigtig mange forskellige opskrifter, ligesom der er delte meninger om der skal nødder i eller ej (Personligt synes jeg der skal), men det er lykkedes mig at finde den helt rigtige opskrift på brownies med dejlig sprød overflade og blød chokoladefyldt midte.

Brownies

Du skal bruge

150 g hvedemel
3 spsk kakao
1/2 tsk salt
250 g smør
4 æg
250 g sukker
200 g hakkede valnøddekerner
150 g chokoladeknapper eller hakket chokolade

Brownies

Sådan gør du

Pisk smør, æg og sukker til en cremet masse.

Tilsæt mel, kakao og salt og pisk indtil det er blandet godt sammen. Pas på med at piske for meget.

Vend valnødder og chokoladestykker i.

Hæld dejen i en firkantet form, 20×30 cm.

Bages ved 175 grader i ca. 25 minutter.

Brownies virker en smule underbagte lige når de kommer ud af ovnen, men de skal nok sætte sig. Lad kagen køle helt af og skær den derefter ud i 24 firkanter.

Kan du lide opskriften? Husk at gemme den på Pinterest til senere brug.

Brownies

Vi spiste brownies med hvid chokolademousse og bær og det var altså super lækkert. Jeg lægger opskriften på hvid chokolademousse på bloggen en af de nærmeste dage.

Malene

1 comment on “Den bedste brownies opskrift”

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.