“Ej mor, hvorfor har du lavet sådan nogle kæmpe frikadeller?” sagde Lea den anden dag, da jeg serverede farserede æg. Hun kunne selvfølgelig heller ikke vide at der var overraskelser i.

Opskrift på farserede æg. Frikadeller med æg.

Jeg har brugt en helt almindelig frikadellefars og formet dem rundt om (næsten) hårdkogte æg.

De smager vanvittigt godt og vi blev enige om, at de passer ret godt som påskeret og de skal ihvertfald på bordet hjemme hos os næste år. Udover alle de andre gange, vi også skal have dem.

Opskriften er til 8 farserede æg og svarer til 4 personer.

Du skal bruge

9 æg

400 g flæskefars

1 lille finthakket løg

1 dl mælk

1/2 dl havregryn

Salt og peber

Sådan laver du farserede æg

Kog 8 af æggene. De skal have et par minutter mindre end du normalt ville give dem for at få dem hårdkogte. De skal være smilende.

Rør resten af ingredienserne (husk det sidste æg) sammen til en god frikadellefars og lad den hvile i køleskabet i mindst en time.

Pak æggene ind i farsen og steg dem på panden i smør på alle sider.

Server evt. med bagte spidskål med ost og hvidløg

Opskrift på farserede æg. Frikadeller med æg.

Husk at gemme opskriften på Pinterest. Og følg gerne mine opslagstavler for meget mere inspiration.

Farserede æg

Antal 4 personer

Ingredienser

  • 9 æg
  • 400 g flæskefars
  • 1 lille løg finthakket
  • 1 dl mælk
  • 1/2 dl havregryn
  • salt og peber

Sådan gør du

  1. Kog 8 af æggene. De skal have et par minutter mindre end du normalt ville give dem for at få dem hårdkogte. De skal være smilende.



    Rør resten af ingredienserne (husk det sidste æg) sammen til en god frikadellefars og lad den hvile i køleskabet i mindst en time.



    Pak æggene ind i farsen og steg dem på panden i smør på alle sider.

Malene

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.