Farserede æg – frikadeller med overraskelse

“Ej mor, hvorfor har du lavet sådan nogle kæmpe frikadeller?” sagde Lea den anden dag, da jeg serverede farserede æg. Hun kunne selvfølgelig heller ikke vide at der var overraskelser i.

Jeg har brugt en helt almindelig frikadellefars og formet dem rundt om (næsten) hårdkogte æg.

De smager vanvittigt godt og vi blev enige om, at de passer ret godt som påskeret og de skal ihvertfald på bordet hjemme hos os næste år. Udover alle de andre gange, vi også skal have dem.

xoxo Malene

Farserede æg – frikadeller med overraskelse

Opskriften er til 8 farserede æg og svarer til 4 personer.

  • Forberedelse15 min
  • Tilberedningstid15 min
  • Samlet tid30 min
  • Antal8 stk
  • Antal pers.4
  • KØKKEN
    • Dansk
  • VELEGNET SOM
    • Hovedret

Ingredienser

  • 9 æg
  • 400 g flæskefars
  • 1 lille løg (finthakket)
  • 1 dl mælk
  • 1/2 dl havregryn
  • salt og peber

Sådan gør du

1

Kog 8 af æggene. De skal have et par minutter mindre end du normalt ville give dem for at få dem hårdkogte. De skal være smilende.

Rør resten af ingredienserne (husk det sidste æg) sammen til en god frikadellefars og lad den hvile i køleskabet i mindst en time.

Pak æggene ind i farsen og steg dem på panden i smør på alle sider.

Farserede æg

Husk at gemme opskriften på Pinterest og følg gerne mine opslagstavler for meget mere inspiration.

5 kommentarer til “Farserede æg – frikadeller med overraskelse”

  1. Pingback: Fyldte æg - et hit på påskebordet. - Helt op til månen

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen