Gorgonzolasovs med valnødder

Jeg har aldrig været den store gorgonzolafan, men til sovs er den fantastisk. Jeg lavede gorgonzolasovs med valnødder forleden, da vi skulle have koteletter. Og det bliver bestemt ikke sidste gang.

Den cremede sovs har en imponerende lækker smag sammen med valnødderne. Gorgonzolasovs passer både til grisekød, oksekød og kylling. Og så er den også forrygende til pastaretter. 

xoxo Malene

Gorgonzolasovs med valnødder

Gorgonzolasovs med valnødder

Gorgonzolasovs med valnødder er en cremet og smagfuld ostesovs, som passer til al slags kød og til pastaretter.

  • Tilberedningstid10 min
  • Antal pers.4

Ingredienser

  • 100 g gorgonzola
  • 1 dl hvidvin
  • 2,5 dl fløde
  • 150 g valnødder
  • Salt og peber

Sådan gør du

1

Smelt osten på en pande ved lav varme.

Tilsæt hvidvin, rør rundt og skru lidt op for varmen.

Tilsæt fløde og valnødder og kog sovsen op. Husk at røre.

Smag til med salt og peber.

Server sovsen med kogte kartofler, et stykke stegt kød og en frisk salat.

Helt op til Månen på sociale medier

Helt op til Månen på sociale medier

Jeg er så glad for, at du har besøgt mig her på heltoptilmånen.dk og jeg håber du har fundet præcis det du søgte efter. Hvis jeg kan hjælpe med noget i forhold til opskriften eller du bare gerne vil dele en kommentar, så skriv endelig herunder.

Jeg vil gerne inspirere til lækker mad i børnefamilier og du er meget velkommen til at følge med på Instagram @mad_til_familien hvor jeg deler mine opskrifter.

På Facebook kan du finde mig på Helt op til månen – og hvis du også nyder at laver mad sammen med dine børn, er du meget velkommen i min gruppe Børnenes Maddag.

Og så er jeg selvfølgelig og på Pinterest, hvor jeg udover en masse skønne opskrifter, også deler inspiration til rejser, højtider, DIY.

Gorgonzolasovs med valnødder

Husk at gemme opskriften på Pinterest og følg gerne mine opslagstavler for meget mere inspiration.

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen