Gorgonzolasovs med valnødder

Gorgonzolasovs med valnødder

Gorgonzolasovs med valnødder

Gorgonzolasovs med valnødder er en cremet og smagfuld ostesovs, som passer til al slags kød og til pastaretter.

  • Tilberedningstid10 min
  • Antal pers.4

Ingredienser

  • 100 g gorgonzola
  • 1 dl hvidvin
  • 2,5 dl fløde
  • 150 g valnødder
  • Salt og peber

Sådan gør du

1

Smelt osten på en pande ved lav varme.

Tilsæt hvidvin, rør rundt og skru lidt op for varmen.

Tilsæt fløde og valnødder og kog sovsen op. Husk at røre.

Smag til med salt og peber.

Server sovsen med kogte kartofler, et stykke stegt kød og en frisk salat.

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen