Indbagt ostedip med spinat og artiskok

Indbagt ostedip

Indbagt ostedip

Indbagt ostedip

Du skal bruge

2 dl creme fraiche (mindst 18%)
1 stor spsk mayonnaise
1 fed hvidløg (presset eller finthakket)
2 spsk citronsaft
50 g revet parmesan
100 g revet emmentaler
100 g spinat
1 ds artiskokhjerter
1 rundt italiensk brød
50 g revet cheddar

Sådan laver du indbagt ostedip

Bland creme fraiche, mayonnaise, citronsaft og hvidløg sammen i en skål.

Tilsæt parmesan og emmentaler.

Riv spinat i mindre stykker og kom dem i skålen

Dryp artiskokhjerterne godt af, skær dem i små stykker og kom dem i skålen.

Vend det hele godt sammen.

Skær toppen af brødet og udhul det.

Hæld dippen i brødet og sæt toppen på.

Læg stanniol over brødet.

Bages ved 175 grader i 30 minutter

Fjern stanniol, tag toppen af brødet og drys revet cheddarost over dippen.

Læg toppen af brødet (og evt indmaden) ved siden af og bag videre i yderligere 10 minutter indtil osten er helt smeltet på toppen.

Den indbagte ostedip kan serveres som den er. Både toppen, indmaden og selve skålen brækkes i stykker og dyppes i dippen. Den er også virkelig god med fx. tortilla chips, kiks eller rugbrødschips.

Indbagt ostedip

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *