Jeg har før lavet helt almindelige rabarbermuffins, som er vildt lækre. Men denne gang har jeg tilføjet jordbær, for at få en lidt mere fremtræden smag.
På en fridag i regnvejr, hvor vejret ikke var til de udendørsaktiviteter, vi havde planlagt (hvornår slår den sommer igennem??), bagte Eva og jeg muffins, lavede rabarbersaft og holdt film-eftermiddag med Lea, Nat og Askepot. Virkelig hyggeligt.
xoxo Malene
Opskrift på jordbær-rabarbermuffins

Denne opskrift giver de lækreste, smagfulde rabarbermuffins med sprød overflade og svampet midte. Det er noget nær det bedste jeg har smagt.
- Forberedelse20 min
- Tilberedningstid20 min
- Samlet tid40 min
- Antal12 stk
- KØKKEN
- Dansk
- VELEGNET SOM
Ingredienser
- 300 g rabarber
- 100 g frosne jordbær
- ½ spsk vanillesukker
- 100 g sukker
- 150 g sukker
- 2 æg
- 150 g blødt smør
- ½ dl creme fraiche eller andet surmælksprodukt
- 50 g havregryn
- 300 g hvedemel
- 1 spsk bagepulver
- 1 nip salt
Pynt
- Smeltet hvid chokolade
Sådan gør du
Skær rabarber i mindre stykker og put dem i en gryde sammen med jordbær, vaniljesukker og sukker.
Lad det simre i ca. 10-15 minutter.
Imens det simre, pisker du æg og sukker sammen i en skål, indtil det er hvidt og luftigt.
Tilsæt smør, creme fraiche, havregryn, mel, bagepulver og salt og rør godt rundt.
Til sidst vender du rabarberkompotten i dejen.
Fordel dejen i 12 muffinsforme.
Bages ved 175 grader varmluft i ca, 20 minutter.
Pynt evt. med hvid chokolade, når de er kølet af.


Husk at gemme opskriften på Pinterest og følg gerne mine opslagstavler for meget mere inspiration.
Mmh! Hvor ser de lækre ud 😀
Min mor bager ofte rabarbermuffins, men næste gang skal vi da prøve at tilføje jordbær!
Tak <3 Det kan kun anbefales at tilføje jordbær også. Det giver en skøn sur/sød smag.
Ej hvor ser de gode ud! Tror jeg skal have dem afprøvet på et tidspunkt, jeg er kæmpe fan af alt med rabarber 😀
Tak skal du have <3 Det er jeg også!
Hvor ser de bare lækre ud 😀
Tak skal du have <3
De ser vildt lækre ud! Jeg blev helt lækkersulten 😀
Det kan jeg godt forstå. Tak for det <3
Uhm, de ser lækre ud – dejligt, at jeg kunne inspirere og hvor er de blevet flotte
Tak til dig for inspirationen <3
Pingback: Rabarberfavoritter - alle de bedste opskrifter - Helt op til månen