Jublen ville ingen ende tage, da jeg serverede lækker cremet jordbærkoldskål til aftensmad i går.
Pigerne synes at det var fantastisk at spise dessert som aftensmad. Og endnu mere fantastisk, da de så at koldskålen var lyserød.
Vi får tit koldskål til dessert her om sommeren, men når det er så varmt, som det var i går, så synes jeg det er ok at aftensmaden kun består af dessert. Eneste problem var at Lea ikke ville i seng, da det blev sengetid. Hun havde jo ikke fået aftensmad. Ikke fordi hun var sulten, men fordi det umuligt kunne være sengetid, når hun ikke havde spist aftensmad endnu.
Du skal bruge
2 æggeblommer
1 tsk vaniljesukker
4 spsk sukker
1 l kærnemælk
1/2 l tykmælk
250 g jordbær
Se min opskrift på hjemmelavet koldskål med citron
Sådan laver du jordbærkoldskål
Pisk æggeblommer, vaniljesukker og sukker til det er hvidt.
Pisk kærnemælk og tykmælk i.
Skyl og rens jordbærrene og put dem i en blender sammen med noget af koldskålen.
Hæg jordbærmassen sammen med resten af koldskålen og rør det sammen.
Serveres koldt med friske bær og kammerjunkere.
Pingback: Koldskål med appelsin - Helt op til månen -