Linguine med tigerrejer

Nogle af de bedste retter er ofte de helt simple, nemme og hurtige. Sådan en ret er denne linguine med tigerrejer. Det tager næsten ingen tid at lave og der er meget få ingredienser, men det smager så fuglene synger. 

Linguine er næsten det samme som spaghetti. Den eneste forskel er at linguine er lidt flade, hvor spaghetti er runde. I Italien bruges spagetti oftest til retter med tomatsovs, mens linguine bruges til retter med fisk og skaldyr. Smagen er helt den samme, så hvis du kun har spaghetti i skabet, så bruger du bare det.

xoxo Malene

Linguine med tigerrejer

Hvis du ikke har linguine hjemme, så kan du bruge spaghetti.

  • Forberedelse5 min
  • Tilberedningstid10 min
  • Samlet tid15 min
  • Antal pers.4
  • KØKKEN
    • Italiensk

Ingredienser

  • 400 g linguine
  • 2 spsk solsikkeolie eller anden smagsneutral olie
  • 2 fed hvidløg
  • 500 g tigerrejer
  • 50 g revet parmesan
  • 2 spsk olivenolie

Tilbehør

  • Citron
  • Revet parmesan

Sådan gør du

1

Pil hvidløgene og skær dem i tynde skiver.

Varm solsikkeolien på en pande og steg hvidløgene.

Tilsæt rejerne og steg dem et par minutter på hver side til de er lyserøde og gennemstegte.

Kog pastaen efter anvisning på pakken, hæld vandet fra og kom pastaen på panden til rejerne.

Tilsæt revet parmesan og vend det hele godt rundt.

Hvis du kan lide pastaretter med seafood, vil du helt sikkert blive vild med pasta med laks og spinat

Linguine med tigerrejer

Husk at gemme opskriften på Pinterest og følg gerne mine opslagstavler for meget mere inspiration.

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen