Pavlova er traditionelt en New Zealandsk dessert, som hele verden har taget til sig. Den søde marengsbund er perfekt med syrlige frugter på toppen og så er den bare flot at se på også.
Jeg har flere gange lavet pavlova til nytårsdessert, både som en helt stor og som mindre portionsstørrelser, som dem her. Og de er et hit hver gang.
Pavlova er også skøn som sommerdessert med friske bær og evt. lidt revet chokolade.
Prøv også: Panna cotta med jordbærgelé
xoxo Malene
Mini-pavlova med fersken og kiwi

Der bliver 10-12 mini-pavlovaer ud af denne opskrift.
- Forberedelse15 min
- Tilberedningstid1 hr
- Samlet tid1 hr 15 min
- Antal10-12 stk.
- KØKKEN
- New Zealand
- VELEGNET SOM
Ingredienser
- 6 æggehvider (4 bægre pasteuriserede)
- 275 g sukker
- 1/2 tsk salt
- 1 spsk eddike
- 3 dl piskefløde
- 3 ferskner
- 3 kiwi
Sådan gør du
Kom æggehviderne i en skål og pisk dem stive.
Pisk sukker i lidt ad gangen.
Pisk til sidst salt og eddike i.
Sæt marengsen i cirkler på bagepapir på en bageplade.
Bages ved 125 grader i en time. Lad marengsene blive i ovnen et par timer til ovnen er helt kold.
Pisk flødeskum og skær frugterne i mindre stykker og pynt marengsene.

Husk at gemme opskriften på Pinterest og følg gerne mine opslagstavler for meget mere inspiration.