Mini-pavlova med fersken og kiwi
Der bliver 10-12 mini-pavlovaer ud af denne opskrift.
- Forberedelse15 min
- Tilberedningstid1 hr
- Samlet tid1 hr 15 min
- Antal10-12 stk.
- KØKKEN
- New Zealand
- VELEGNET SOM
Ingredienser
- 6 æggehvider (4 bægre pasteuriserede)
- 275 g sukker
- 1/2 tsk salt
- 1 spsk eddike
- 3 dl piskefløde
- 3 ferskner
- 3 kiwi
Sådan gør du
1Kom æggehviderne i en skål og pisk dem stive.
Pisk sukker i lidt ad gangen.
Pisk til sidst salt og eddike i.
Sæt marengsen i cirkler på bagepapir på en bageplade.
Bages ved 125 grader i en time. Lad marengsene blive i ovnen et par timer til ovnen er helt kold.
Pisk flødeskum og skær frugterne i mindre stykker og pynt marengsene.