Efter 5 uger i dejlige varme Australien, var det noget af et kuldechok at komme hjem. Vi havde i den grad brug for nem, hurtig og varm aftensmad. Helst noget sundt, efter at have levet ret meget af usund fast food de sidste par uger. Denne rygende varme grøntsagssuppe var meget tiltrængt og smagte skønt.

Grøntsagssuppe

Det bedste ved denne grøntsagssuppe, er at den er super nem og kan varieres, som man har lyst til med både friske og frosne grøntsager.

Jeg har brugt kyllingefond som jeg havde gemt i fryseren, men du kan sagtens bruge et par grøntsagsbouillonterninger, hvis du vil have den helt vegetarisk.

Derudover har jeg brugt:
1 ds. hakkede tomater
Spidskål
Grønne bønner
Ærter

Skyl, snit og skær grøntsagerne i mindre stykker. Put dem i en gryde og dæk dem med vand/fond. Koges indtil grøntsagerne er møre og smages til med salt, peber og ønskede krydderier.

Som tilbehør fik vi disse lækre boller.

Tip:

Hvis du har mindre børn (eller andre, som ikke er vilde med at bide i grøntsager) kan suppen blendes og evt. tilsættes kyllingekødboller.

Grøntsagssuppe

Malene

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.