De her brunchboller er så nemme at lave, at de nærmest ikke kræver en opskrift. Men nu skriver jeg en alligevel, fordi de er så lækre at du måske kan blive inspireret til at servere dem næste gang du har brunch-gæster.
Til en person skal du bruge
1 bolle. Vælg nogle lækre boller. Vi har brugt fuldkornsciabatta.
1 skive bacon
1 æg
Lidt fyld. fx løg i tynde skiver, finthakket peberfrugt, finthakket tomat, skinketern, pølser i skiver eller lignende.
Prøv også min opskrift på skinkeruller med røræg til din næste brunch
Sådan laver du brunchboller
Lav en stor fordybning i toppen af bollen.
Steg lidt bacon og læg en skive rundt langs kanten af fordybningen.
Fyld lidt finthakket tomat, peberfrugt og løg i bollen.
Pisk et æg lidt sammen med en gaffel og hæld det i bollen.
Pak det nederste af bollen ind i stanniol.
Bages ved 200 grader i ca 20 minutter.