Nye skabeloner til madplaner og ugeplaner

Jeg har været så glad for de madplaner og ugeplaner vi har hængende i vores køkken. Det er så skønt at have et visuelt overblik over aftensmaden og ugens aftaler.

Måske har du set de planer jeg lavede, lige efter vi havde fået nyt køkken? De har hængt så fint siden da. Jeg har dog ændret lidt på designet et par gange siden dengang.

Nye skabeloner til madplaner og ugeplaner

Faktisk er det blevet en hel lille hobby for mig at designe madplaner og ugeplaner og alt muligt andet. Og for at min familie ikke skal være de eneste der får glæde af dem, har jeg oprettet en ny side, som du kan finde HER eller oppe i menuen under bloggens navn. Her kan du finde alle mine madplaner og ugeplaner og alt muligt andet Print Selv, som jeg har udgivet her på bloggen. Og der vil løbende komme mere til.

Så bare tag hvad du vil have! Du skal bare klikke og printe og det koster dig ingenting.

Nye skabeloner til madplaner og ugeplaner

KLIK HER eller i menuen under bloggens navn for at finde min designs.

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen