Opskrift på kaffe-Baileys-is

Da vi holdt fødselsdag for Eva og Lea forrige weekend, havde jeg lavet en kaffe-Baileys-is til de voksne. Den smagte super godt og forsvandt før jeg nåede at tage billeder af den.

Læs også: Børnefødselsdag med is i lange baner

Nu har jeg fået et par forespørgsler på opskriften og så var jeg jo nødt til at lave isen igen. Kun for at tage billeder af den selvfølgelig! Værsgo!

Kaffe-Baileys-is

Du skal bruge:

3 æggeblommer
100 g sukker
1 tsk vaniljesukker
4 dl piskefløde
1 dl mælk
2 tsk instant kaffe
1/2 dl Baileys

Kaffe-Baileys-is

Læs også: Hjemmelavet oreo-is

Sådan laver du kaffe-Baileys-is

Pisk fløden til flødeskum og stil til side.

Opløs kaffepulveret i mælken.

Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker til det er hvidt og luftigt.

Tilsæt kaffe-mælken og Baileys og pisk igen.

Vend flødeskummet i.

Hæld i en ismaskine og kør i ca. 40 minutter.

Hæld isen i en beholder og sæt den i fryseren.

Ismaskiner kan købes LIGE HER [reklamelink]

Kaffe-Baileys-is

3 kommentarer til “Opskrift på kaffe-Baileys-is”

  1. Pingback: Skønne spiselige Baileys shots - Helt op til månen

  2. Pingback: Opskrift på islagkage med chokoladebunde - Helt op til månen

  3. Pingback: Cociois - lækker chokoladeis - Helt op til månen - Børnenes maddag

Skriv en kommentar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen