I dag er det Thanksgiving og i morges overraskede jeg Nat med en Pumpkin spice latte, som han har gået og sukket efter den seneste måned eller mere. For ham er det rigtig Thanksgiving-sæson, når kaffebarerne begynder at tilbyde den lækre kaffe med smag af efterår, hygge og varme.

Pumpkin spice latte

Opskriften er inspireret af allrecipes.com men lavet om, da vi ikke kan købe pumpkin spice heromkring.

Du skal bruge

2 dl mælk
2 spsk græskarpuré (Se hvordan du laver den LIGE HER)
1,5 spsk sukker
1 tsk stødt kanel
1/4 tsk stødt ingefær
1/4 tsk stødt muskatnød
2 dl stærk kaffe

Sådan gør du:

Hæld mælk, græskarpure, sukker og krydderier i en gryde og lad det simre i ca. 5 minutter.

Hæld græskarmælken i 2 glas og fyld derefter kaffe i.

Pynt med flødeskum og et drys stødt muskatnød.

Serveres med sugerør.

Pumpkin spice latte

Opskriften på denne pumpkin spice latte er ret nem og tager ikke særlig lang tid. Vil du gøre det endnu nemmere, kan du lave pumpkin spice sirup, som du kan tilføje i din kaffe med mælk. Siruppen tager ikke lang tid at lave og kan sagtens holde sig hele efteråret.

Du skal bruge

3 dl vand
250 g sukker
4 spsk græskarpuré
2 tsk stødt kanel
1/2 tsk stødt ingefær
1/2 tsk stødt muskatnød

Sådan gør du

Bring vand og sukker i kog.

Tilsæt græskarpuré og krydderier når sukkeret er opløst.

Skru ned for varmen og lad det simre i ca. 10 minutter.

Lad sirupen køle lidt af og hæld det derefter på en skoldet glas eller flaske med tætsluttende låg.

Pumpkin spice latte

Malene

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.