Ramsløgpesto
Ramsløgpesto er en ret populær pesto og bruges lige som andre pestoer som dip, i varme retter og i bagværk.
- Forberedelse10 min
- Antalca. 2 dl
- KØKKEN
- Dansk
- VELEGNET SOM
- Tilbehør
- dip
- smagsgiver
Ingredienser
- 1 bundt ramsløg
- 2 fed hvidløg
- 1 dl peanuts
- 1 dl parmesan
- 1 dl olivenolie
- Salt
Sådan gør du
1
Vask og riv ramløgene i mindre stykker.
Kom det i en blender sammen med hvidløg, peanuts, parmesan og olie.
Blend indtil ønsket konsistens. Tilsæt evt. lidt mere olie, hvis du vil have pestoen mere flydende.
Smag til med salt.
Tip
2
Ramsløgpesto kan sagtens blendes med stavblender.
Kom ingredienserne i et højt glas og stik stavblenderen i.
Ramsløgene kan sagtens udskiftes med basilikum eller andre krydderurter i denne opskrift.