Ramsløgpesto

Ramsløgpesto

Ramsløgpesto

Ramsløgpesto

Ramsløgpesto er en ret populær pesto og bruges lige som andre pestoer som dip, i varme retter og i bagværk. 

  • Forberedelse10 min
  • Antalca. 2 dl
  • KØKKEN
    • Dansk
  • VELEGNET SOM

Ingredienser

  • 1 bundt ramsløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl peanuts
  • 1 dl parmesan
  • 1 dl olivenolie
  • Salt

Sådan gør du

1

Vask og riv ramløgene i mindre stykker. 

Kom det i en blender sammen med hvidløg, peanuts, parmesan og olie.

Blend indtil ønsket konsistens. Tilsæt evt. lidt mere olie, hvis du vil have pestoen mere flydende.

Smag til med salt.

Tip

2

Ramsløgpesto kan sagtens blendes med stavblender. 

Kom ingredienserne i et højt glas og stik stavblenderen i.


Ramsløgene kan sagtens udskiftes med basilikum eller andre krydderurter i denne opskrift.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *