Bønnesalat kan laves på mindst 1000 forskellige måder og vi har prøvet en hel del variationer, men denne er vores yndlings. Den har præcis de smagsgivere, som vi alle kan lide. Og så er den nem at lave. Det er jo også et stort plus.

Du skal bruge
500 g frosne bønner
50 g hakkede valnødder
1 spsk hakkede soltørrede tomater
1 lille håndfuld ristede sesamfrø
1 spsk olie
1 spsk eddike
1 tsk honning
Frisk parmesan
Læs også: Opskrift på tzatziki med blomkål
Sådan laver du bønnesalat
Start med at koge bønnerne al dente. Hæld dem i et dørslag og lad dem dryppe af og blive kolde.
Hæld bønnerne på et fad eller i en skål og bland med hakkede valnødder og soltørrede tomater.
Kom sesamfrøene på en varm tør pande og vend dem rundt et par gange.
Hæld sesamfrøene over bønnerne.
Bland olie, eddike og honning sammen og dryp det over din bønnesalat.
Høvl lidt frisk parmesan over og server.
Læs også: Opskrift på spidskålssalat med appelsin

Gem opskriften på Pinterest, så du kan finde den igen igen og husk at følge mine opslagtavler for meget mere inspiration.
Vil du ikke gå glip af et indlæg, så ‘Synes godt om’ min side på Facebook