Bønnesalat kan laves på mindst 1000 forskellige måder og vi har prøvet en hel del variationer, men denne er vores yndlings. Den har præcis de smagsgivere, som vi alle kan lide. Og så er den nem at lave. Det er jo også et stort plus.

Skøn bønnesalat med parmesan, soltørrede tomater, valnødder og sesamfrø.

Du skal bruge

500 g frosne bønner

50 g hakkede valnødder

1 spsk hakkede soltørrede tomater

1 lille håndfuld ristede sesamfrø

1 spsk olie

1 spsk eddike

1 tsk honning

Frisk parmesan

Læs også: Opskrift på tzatziki med blomkål

Sådan laver du bønnesalat

Start med at koge bønnerne al dente. Hæld dem i et dørslag og lad dem dryppe af og blive kolde.

Hæld bønnerne på et fad eller i en skål og bland med hakkede valnødder og soltørrede tomater.

Kom sesamfrøene på en varm tør pande og vend dem rundt et par gange.

Hæld sesamfrøene over bønnerne.

Bland olie, eddike og honning sammen og dryp det over din bønnesalat.

Høvl lidt frisk parmesan over og server.

Læs også: Opskrift på spidskålssalat med appelsin

Skøn bønnesalat med parmesan, soltørrede tomater, valnødder og sesamfrø.

Gem opskriften på Pinterest, så du kan finde den igen igen og husk at følge mine opslagtavler for meget mere inspiration.

Vil du ikke gå glip af et indlæg, så ‘Synes godt om’ min side på Facebook

Malene

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.