Til fiskefrikadeller får vi for det meste en remouladedressing til. Du kan finde opskriften længere nede.
Jeg foretrækker at bruge torskefars eller en blanding af torsk og laks til vores fiskefrikadeller, men alle slags fiskefars kan bruges.
Du skal bruge
300 g fiskefars
1 æg
1 spsk mel
Salt og peber
Smør til stegning
Sådan laver du fiskefrikadeller
Rør alle ingredienser sammen.
Varm smør på panden, form fiskefrikadeller med en spiseske og sæt dem på panden.
Steg et par minutter på hver side til de er gyldne og gennemstegte.
Server evt. med kartoffelsalat med edamamebønner.
Hvis der er noget der går hånd i hånd med fiskefrikadeller, så er det remoulade. Det bruger jeg oftest hvis det på en rugbrødsmad. Når vi får fiskefrikadeller til aftensmad, så blander jeg gerne en remouladedressing sammen. Det er lynhurtigt og det smager som remoulade, bare meget bedre.
Remouladedressing
1 spsk mayonnaise
1 spsk creme fraiche
1 tsk sennep
1 tsk citronsaft
1 spsk kapers
4 cornichoner
1 lille gulerod
1/2 løg
Sådan laver du remouladedressing til fiskefrikadeller
Bland mayonnaise, creme fraiche, sennep og citronsaft sammen.
Smag til med salt og peber.
Hak kapers, cornichoner, gulerod og løg fint og bland det hele i dressingen.
Dressingen kan evt. farves med gurkemeje, hvis du gerne vil have dressingen remouladefarvet.