De nemme, sunde fiskefrikadeller er ofte på bordet hjemme hos os, når fiskemanden har været her.

Opskrift på fiskefrikadeller med remouladedressing

Vi er så heldige, at han holder lige uden for vores dør med et kæmpe udvalg af frisk fisk. Jeg køber altid stort ind af både fars, fileter og andet guf, så jeg kan fylde lidt i fryseren også.

Til fiskefrikadeller får vi for det meste en remouladedressing til. Du kan finde opskriften længere nede.

Du skal bruge

300 g fiskefars

1 æg

1 spsk mel

Salt og peber

Smør til stegning

Sådan laver du fiskefrikadeller

Rør alle ingredienser sammen.

Varm smør på panden, form fiskefrikadeller med en spiseske og sæt dem på panden.

Steg et par minutter på hver side til de er gyldne og gennemstegte.

Server evt. med kartoffelsalat med edamamebønner.

Opskrift på fiskefrikadeller med remouladedressing

Hvis der er noget der går hånd i hånd med fiskefrikadeller, så er det remoulade. Det bruger jeg oftest hvis det på en rugbrødsmad. Når vi får fiskefrikadeller til aftensmad, så blander jeg gerne en remouladedressing sammen. Det er lynhurtigt og det smager som remoulade, bare meget bedre.

Remouladedressing

1 spsk mayonnaise

1 spsk creme fraiche

1 tsk sennep

1 tsk citronsaft

1 spsk kapers

4 cornichoner

1 lille gulerod

1/2 løg

Sådan laver du remouladedressing

Bland mayonnaise, creme fraiche, sennep og citronsaft sammen.

Smag til med salt og peber.

Hak kapers, cornichoner, gulerod og løg fint og bland det hele i dressingen.

Dressingen kan evt. farves med gurkemeje, hvis du gerne vil have dressingen remouladefarvet.

Opskrift på fiskefrikadeller med remouladedressing

Husk at du kan gemme opskriften på Pinterest, så du hurtigt kan finde den igen. Følg også mine opslagstavler, så sender jeg lækker inspiration i din retning hver dag.

Malene

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.