Jeg kan huske at have fået torskefad med bearnaisedressing i 80’erne og jeg kan huske, at jeg var ret vild med det. Det var vist også en ret typisk ret at servere for gæster dengang.
Forleden havde vi noget torsk til overs fra aftensmaden og så kom jeg i tanke om denne ret igen. Den holder stadig og er lige så god som jeg husker den. Selv Eva spiste mere fisk end hun havde gjort dagen før. Det eneste hun ikke kunne lide var kaviar, men det er heller ikke for alle.
Hvis du ikke kan lide fisk, kan jeg anbefale en ret i samme stil, men uden torsk: Maskeret blomkål med æg og rejer
xoxo Malene
Torskefad med bearnaisedressing

Torskefad med bearnaisedressing er lækkert at servere som forret, evt. til nytårsmiddagen. Eller som frokostret, hvis man har rester af kogt torsk fra dagen før.
- Forberedelse20 min
- Antal pers.4
- VELEGNET SOM
- Forret eller frokostret
Ingredienser
- 700 g kold kogt torsk
- 150 g rejer
- 4 æg
- 10 cherrytomater
- 1 hjertesalat
Pynt
- 1 citron
- 1 glas kaviar
- Dild
Dressing
- 2 dl creme fraiche
- 1 tsk sukker
- 1 tsk sennep
- 2 tsk bearnaiseessens
- Salt og peber
Sådan gør du
Riv eller skær salaten i mindre stykker og fordel det på et fad.
Pil torskekødet i stykker og anret det ovenpå salaten, sammen med rejer, æg, tomater.
Pynt med citron, kaviar, dressing og dild.
Dressing
Bland creme fraiche, sukker, sennep og bearnaiseessens sammen i en skål.
Smag til med salt og peber.
Dressingen kan serveres ovenpå torsken eller i en skål ved siden af.
Server torskefadet sammen med et lækkert hvidløgsflute

Husk at gemme opskriften på Pinterest og følg gerne mine opslagstavler for meget mere inspiration.

Helt op til Månen på sociale medier
Jeg er så glad for, at du har besøgt mig her på heltoptilmånen.dk og jeg håber du har fundet præcis det du søgte efter. Hvis jeg kan hjælpe med noget i forhold til opskriften eller du bare gerne vil dele en kommentar, så skriv endelig herunder.
Jeg vil gerne inspirere til lækker mad i børnefamilier og du er meget velkommen til at følge med på Instagram @mad_til_familien hvor jeg deler mine opskrifter.
På Facebook kan du finde mig på Helt op til månen – og hvis du også nyder at laver mad sammen med dine børn, er du meget velkommen i min gruppe Børnenes Maddag.
Og så er jeg selvfølgelig og på Pinterest, hvor jeg udover en masse skønne opskrifter, også deler inspiration til rejser, højtider, DIY.