Vitello tonnato, oksekød med tunsovs

Vitello Tonnato

Vitello tonnato, oksekød med tunsovs

Vitello Tonnato

Italiensk vitello tonnato er perfekt som forret med resterne fra gårsdagens okse- eller kalvesteg toppet med cremet tunsovs og kapers.

  • Forberedelse5 min
  • Tilberedningstid10 min
  • Samlet tid15 min
  • Antal pers.4
  • KØKKEN
    • Italiensk
  • VELEGNET SOM
    • Frokost eller forret

Ingredienser

  • 500 g roastbeef
  • 1 ds tun i vand
  • 2 spsk creme fraiche
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 spsk kapers
  • Citronsaft
  • Salt og peber

Pynt

  • Citronskiver
  • Kapers

Sådan gør du

1

Skær kødet i tynde skiver og anret det på et fad.

Hæld vandet fra tunen og blend det med creme fraiche, mayonnaise og kapers.

Smag til med citronsaft og salt og peber. 

Hæld lidt af sovsen over kødet og server resten i en skål ved siden af.

Pynt med citronskiver og kapers. 


Server med lækkert brød ved siden af. Fx et lækkert hjemmebagt hvidløgsflute.




Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *