Vitello tonnato, oksekød med tunsovs
Italiensk vitello tonnato er perfekt som forret med resterne fra gårsdagens okse- eller kalvesteg toppet med cremet tunsovs og kapers.
- Forberedelse5 min
- Tilberedningstid10 min
- Samlet tid15 min
- Antal pers.4
- KØKKEN
- Italiensk
- VELEGNET SOM
- Frokost eller forret
Ingredienser
- 500 g roastbeef
- 1 ds tun i vand
- 2 spsk creme fraiche
- 2 spsk mayonnaise
- 1 spsk kapers
- Citronsaft
- Salt og peber
Pynt
- Citronskiver
- Kapers
Sådan gør du
1
Skær kødet i tynde skiver og anret det på et fad.
Hæld vandet fra tunen og blend det med creme fraiche, mayonnaise og kapers.
Smag til med citronsaft og salt og peber.
Hæld lidt af sovsen over kødet og server resten i en skål ved siden af.
Pynt med citronskiver og kapers.
Server med lækkert brød ved siden af. Fx et lækkert hjemmebagt hvidløgsflute.