Aspargestærte

Aspargestærte

Aspargestærte

Denne aspargestærte er meget let, men kan godt strækkes til 4 personer med en god salat eller et stykke kød som tilbehør.

  • Forberedelse10 min
  • Tilberedningstid45 min
  • Samlet tid55 min
  • Antal pers.2-4

Ingredienser

  • 1 pk butterdej
  • 1 bundt grønne asparges
  • 2 æg
  • 2 dl fløde
  • 75 g revet parmesan

Sådan gør du

1

Rul butterdejen ud og læg den i et smurt tærtefad.

Prik huller i bunden med en gaffel, for et forhindre at dejen hæver, og bag den ved 180 grader i ca. 10 minutter.

Knæk det seje stykker af bunden af aspargesene og skyl grundigt.

Skær toppene, plus en centimeter, af og læg til side.

Skær resten af aspargesene i mindre stykker og kom dem i en blender sammen med æg, fløde og parmesan.

Hæld fyldet i den bagte tærtebund.

Skær aspargeshovederne over på langs og fordel dem på tærten.

Bages ved 180 grader i 35 minutter

Servering

2

Drys evt. lidt purløg på toppen inden servering


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *