Bagt laks på grøntsagsbund
Bagt laks på grøntsagsbund er nemt og hurtigt at tilberede.
- Forberedelse10 min
- Tilberedningstid30 min
- Samlet tid40 min
- Antal pers.4
Ingredienser
- 4 laksebøffer
- 1/2 spidskål
- 2 gulerødder
- 250 g spinat (frisk eller frossen og optøet)
- 2 dl vand
- 1 bouillonterning
- 25 g smør
- 2 fed hvidløg
- Salt og peber
Sådan gør du
1
Skær spidskålen i strimler, skyl spinaten og vask og skræl gulerødderne og skær dem i tynde stave.
Rør bouillonterningen ud i kogende vand.
Læg grøntsagerne i et ildfast fad og hæld bouillonen over.
Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i 10 minutter.
Smelt smørret i en lille skål i mikroovnen, pres hvidløg ned i og rør det rundt.
Pensl smørret på laksebøfferne og drys med salt og peber.
Læg laksebøfferne oven på grøntsagerne og bag i 20 minutter.
Servering
2
Server med frisk pasta og citroner.