Jeg har sagt det før: Jeg er VILD med italiensk mad og bruschetta er en af favoritterne. Det er super lækkert som forret eller som velkomstsnack, når man har gæster.

Bruschetta

Hvis du har brødet klar, tager det ingen tid at lave bruschetta, som egentlig bare er skiver af godt brød, som er gnedet med hvidløg, dryppet med lidt olivenolie og grillet i ovnen. Jeg har lavet brød fra denne opskrift.

Bruschetta

Den klassiske bruschetta er med hakkede tomater, basilikum og hvidløg og smager rigtig godt. Her får du tre andre idéer til toppings, som også er lækre og som vinder dig lidt ekstra credit hos dine gæster – især hvis du laver det selv.

Basilikumpesto

Opskriften finder du her: Basilikumpesto – nem og klassisk opskrift

Grøn pesto basilikum

Tomatpesto

Opskriften finder du her: Tomatpesto – opskrift med soltørrede tomater

tomatpesto

Laksetatar

Dette er en af mine absolut favorit-toppings. Jeg er vild med den røgede, saltede og syrlige smag ovenpå et knasende godt stykke brød.

Bruschetta laksetatar

Du skal bruge:

150 g røget laks

½ finthakket rødløg

2 spsk creme fraiche

1 tsk Dijon sennep

2 spsk citronsaft

Evt. lidt dild til pynt (kan også hakkes og blandes sammen med laksen)

Sådan laver du laksetatar til bruschetta

Skær laksen i små tern.

Lav en dressing af creme fraiche, sennep og citronsaft.

Rør laks og løg i dressingen.

Kunne du lide opskriften? Husk at dele den på Pinterest!

3 forslag til bruschetta toppings

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

Malene

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.