Jeg forstår slet ikke, at jeg ikke laver fyldt mørbrad noget oftere. Det smager jo fænomenalt. Især i denne version med hvidløgsost og soltørrede tomater. Mums! Det er virkelig smage som går rigtig godt sammen.
Mørbraden er det møreste og magreste stykke kød fra grisen og kan tilberedes på utallige måder og nydes både til hverdag og fest. Jeg synes. at fyldt mørbrad er festligt at servere. Ligesom mine kyllingerruller eller kalkunruller synes jeg det giver lidt ekstra, at der er tilført lækkert fyld til kødet.
xoxo Malene
Fyldt mørbrad med hvidløgsost og soltørrede tomater

Fyldt mørbrad med hvidløgsost og soltørrede tomater er en smagfuld ret, som også gør sig godt til gæster.
- Forberedelse10 min
- Tilberedningstid20 min
- Samlet tid30 min
- Antal pers.4
Ingredienser
- 1 svinemørbrad
- 100 g flødeost med hvidløg
- 3 spsk hakkede soltørrede tomater
- 1 pk. bacon i skiver
- Salt og peber
Sådan gør du
Start med at afpudse mørbraden og fjern alle sener og fedt.
Flæk mørbraden ved at skære den halvt igennem langs siden.
Bank den forsigtigt, så den bliver lidt større og fladere uden at den går i stykker.
Læg baconskiver side om side så de danner en stor firkant og læg mørbraden ovenpå.
Drys med salt og peber.
Smør hvidløgsosten ud over kødet og fordel de soltørrede tomater.
Rul mørbraden sammen med bacon.
Brun mørbraden på alle sider på en varm pande uden fedtstof.
Læg mørbraden i et ildfast fad og sæt den i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.
Serveres med en god salat fx. tomatsalat med ribs og feldsalat og evt. hasselbach kartofler med hvidløg og parmesan

Husk at gemme opskriften på Pinterest og følg gerne mine opslagstavler for meget mere inspiration.