Karse i påskefarver

Er der noget der smager af forår, så er det karse. Det er krydderurten over alle krydderurter her ved påsketid. Vi bruger mest karsen på rugbrødsmadder med fx æg, tunsalat eller røget laks, men også i salater eller en god dip til grøntsagsstænger. Selv hvis man ikke spiser karse, kan det stå og pynte og dufte dejligt

karse

karse

karse

I år har vi sået karse på påskefarvet vat. Det er meget nemt og karsen tager ikke farve.

Jeg har brugt glas, så vi rigtigt kunne få glæde af farverne, men de kan selvfølgelig sås i hvad som helst. Glasskålene købte jeg i Føtex til 6 kr. så det var lige til at overkomme.

Du skal bruge:

Beholder (glasskål, kop, æggebakke, halv mælkekarton)
Vat
Vand
Frugtfarve
Karsefrø

Sådan gør du:

Bland vand og frugtfarve sammen i en kop.
Læg vat i din skål.
Hæld det farvede vand overvattet. Det skal være helt gennemblødt.
Drys karsefrø på vattet.
Vent en lille uges tid.

Velbekomme

karse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *